Kubrabsyg Dilekulgtt İME-DC diye bir marka. Görümcemlerin idarelik aldım ölçüyorum ama doğru yanlış iyi kötü bilmiyorum 😂 kimi çok iyi kimi en kötü makine diyor
Symstf Dilekulgtt ben şuan accu-chek instant modelini kullanıyorum. Telefona bağlayabiliyorsunuz. Takibinizi daha rahat yapıyorsunuz. Daha önce optima kullandım malesef en az 20 sayı fazla ölçebiliyor her seferinde değil ama çoğu zaman o yüzden güvenilmez benim için çünkü insülin kullanıyorum. Sorduğum 2 dahiliye 1 endokrinoloji doktoru accu-chek önerdi o sayede aldım hastanede kan verdiğimde kontrol ettim birebir aynı ölçüyor. Biraz pahalı sadece.
Ceren_3333 Dilekulgtt eczanelerde, internette ve medikallerde satılıyor. Çoğu yer bu markayı satıyor, araştır nerede uygunsa fiyatı oradan alabilirsin
Anonimanonim Canım selam, bende 2 gündür ölçüyorum yeni satın aldım buradan araştırdım contour plus marka aldım
Ogemuk Accu Chek Instant şeker ölçüm cihazını kullanıyorum. Telefona bağlayabilir, uygulama üzerinden ölçümlerinizi, yediklerinizi kaydedebilirsiniz bu açıdan benim epey işime yaradı.
Dilekulgtt Kubrabsyg oo çok eskiden babam kullanmıştı hiçte dikkat etmedim ölçümü nasıldır diye işime yaramıyordu ya suan işime yarayacak makina arıyoruz işte 🤣
seyma0661 Dilekulgtt bence evet farklı bi cihazla karşılaştırma yapmadım ama halimden anlıyorum şekerimin yüksek yada düşük olduğunu
Dilekulgtt seyma0661 bende Babamda contour var o cihazla karşılastırıp deneyeyim ona göre bakalım nasıl çıkıyor
Dilekulgtt seyma0661 ya ben bugun açlık ölçtüm arada 20 birim fark ediyor resmen optima 68 cıkardı contour plus 90
Marmadal Accu-chek instant kullanıyorum. Sonuçlar doğru çıkıyor. Kandaki değerle neredeyse aynı sonucu veriyor.