Melisa_12233 Kızlarrr acile kan vermeye gitsem beta hcg için ne desen bakarlar adetime 5 gün kaldı ama çok merak ediyorum siz nasıl baktırmıştınız ? Eğer sorarlarsa adetim gecikti diyeceğim
saglikciaanne Melisa_12233 ben gidince gebelikten şüpheleniyorum ve suan çok başım ağrıyor ilaç almam gerekiyor beta hcg baktırabilir miyim dedim ve baktılar
Tugba2794 Melisa_12233 mide bulantın ve karın agrın oldugunu söyle ilaç almayı dusundugunu ama gebelık olup olmadıgından emın olmadıgını söyle bakarlar
Minikbebis1 Melisa_12233 canım ben acile gündüz gitmiştim bakmadılar acilden şüphen varsa polikliniğe git dediler,ama akşam ya sen git acile iyi değilim de başım kötü midem kötü de ama ilaç alma verseler de sonra de ki ben evliyim o ve bi betama bakabilir misiniz de
Minikbebis1 Melisa_12233 beş gün var diyorsun peki bir işaret var mı hamile olduğuna dair, ayrıca test yap evde
Melisa_12233 saglikciaanne benim miğde problemim var zaten miğdem ağrıyor ve yanıyor miğde koruyucu kullanıyorum miğde ağrım çok fazla ilaçta alamıyorum şüphelendiğim için bakabilir misiniz desem bakarlar mı ve ne kadar sürede çıkıyor kan sonuçlarıı
Melisa_12233 Kızlarrr kızlarr miğde ağrım var normalde miğde koruyucu kullanıyorum ama bi kaç gündür kullanmayı bıraktım çünkü hamilelik şüphem var 2 3 gündürde uykumdan uyandırıyo miğdemin ağrısı en son dayanamadım geldim dedim
Melisa_12233 Beta hcg istedi ve ekg istedi ayrıca kalple ilgili bazı testler istedi onuda miğde ağrısı dediğin için bi kalbede bakalım dedi o şekilde işte kan verdim yani 1 buçuk saate falan çıkar diyorlar