0680 Rosemihra Ağrılar 24 haftadan bu yana var. 34 haftayız nst de sancı çıktı. Bebek makat geliş zorunlu sezeryan. 38. Haftada alırız dedi doktor daha tam gün belli değil. Ankaradayız. Akıntı da var.
Rosemihra Tosbalak benim de kafası büyük o zaman normalden biraz daha korkmaya başladım . Doktor zorunlu sezeryan der inşallah
Sumylmz1128 Rosemihra Rosemihra benimde bol bol kasılmalarım başladı umarım vakti zamanında gelir inşallah normal doğum istiyorum bende medipol ümraniyeye gidiyorum hangi doktordan takiplisiniz
Rosemihra Sumylmz1128 Canan kaplana . Siz hangi doktora gidiyorsunuz ? İnşallah güzel geçer doğumumuz🥹
akkaya_1234 Bende 33+6 haftaligim şuan kilo boy ne bilmiyorum bu hafta gidince öğrenebilir im inşallah doktor boy söylemiyor bakilmiyo boya dedi saçmalık herkese bakmış herkes biliyor benim doktorum bilmiyor başka doktora gidicem o soyler inşallah
Alisde akkaya_1234 ayni seyi bu sabah yasadim boya bakamiyoruz dedi sehir hastanesine gidiyorum.ozellerde normal de her muaynede soyluyorlar bende sinir oldum soylememesine 😁
Kbra1012 akkaya_1234 benimde doktorum boya hiç bakmıyor. Çünkü sabit durmadığı için büyüdüğü ve pozisyonu farklı olduğu için doğru ölçüm olmuyormuş bacak boyundan ordan burdan hesaplayanlar var ama sağlıklı ölçüm olmuyormuş
akkaya_1234 Alisde ya benim ozeldeki doktor boya bakmıyor o kadar para verdim boyunu da bileyim bi zahmet 😇 tek doktor olduğu için mecburen ona gittik ama yeni doktor gelmiş bakalım iyidir ve soyler inşallah
Alisde akkaya_1234 aaa ya zaten 60 70 cm dogcaj halleri yok ama insan merak etmiyor degil yani dogucagi boyu tahmin edebiliyorum 48 54 cm arasi bisi cikar ama merak ediyor insan yaa 🥲
gkceeclkk Bugün 35 haftalik oldum tam 4 haftadır sağ göğsümün altında bı ağrı var kaburga batiyo sanki dayanilcak gibi degil uzaninca bi nebze geçiyor
Kbra1012 1prens1prenses_ çok geçmiş olsun bende 35+1 deyim 34+4 de doktora gittim gelişimi önde dedim kilosu 2750gram bende de şeker var ama suyum normal sizin bebek kaç kg acaba ?
1prens1prenses_ Kbra1012 33+3 de 2 kiloydu tam kız bebek Şuan 34+6 haftalık hamileyim Bilmiyorum kaç kilo olduk Perşembe günü gitcem İnşallah
Kbra1012 1prens1prenses_ bende korkuyorum perşembe bdaha gtcem valla doktorda bıktı ama yapacak bişey yok suyu nasıl bebeğin
mihraninannesi02 Rosemihra bugün 36 olduk aşırı hareketli kendini kasdıkça bende kasılıyorum normal mi sezaryen mi karar veremedim korkuyorum ikisinden de en son 35+3 te gittik kilosu 2527 ydi boyu da 48 cm di
Kbra1012 mihraninannesi02 hepimizin maalesef aynı korkuları yaşıyoruz ama sezeryandan daha çok korkuyorum şekerim de olduğu için hergün duam sezeryan olmayım oluyor. Önmli olan bebeklerin sağlıklı olması annelerin sağlıklı olması ama bir tercih hakkım olursa kesinlikle sezeryan istemezdim 😭 sizde iyi düşünün.. Sezeryan sonrası normal doğum olmakta çok zor oluyormuş