Cans50 Kızlar doğumuma 1 hafta kaldı 🤗ama abur cubur bağımlısı oldum başta hiç yeniyordum şimdi abarttım 2 paket cips çikolata bisküvi ne bulsam üst üste yiyorum sonra çok pişman oluyorum bebeğime zararlışeyler yedim diye zaten hareketim de kısıtlı sürekli yatıyorum benim givi nerdeyse hergün abur cubur yiyen var mı yaa bebeğime bir zararı olacak diye çok korkuyorum ama yiyorum yine de 😥
Ellaynagme Cans50 ona gelene kadar neler yapmıyoruz ki 🤗 canın istedigini ye, ben yiyemiyorum mesela gebelik şekerinden dolayı 🤭 bebeginde sende gayet saglıklıysan yemeye devam 😬
Cans50 Ellaynagme cnm gebelik şekerim var aslında ama sürekli ölçüm yapıyorum hiç yüksek çıkmadı ona güvenerek yiyorum
Ellaynagme Cans50 o kdr abur cubura nasıl cıkmıyor o zaman yaw 🤭 ben bit anecik cabdar ekmegi bile yesem sabah kahvaltıda şekerim 170lere cıkıyor
Cans50 Ellaynagme canım bilmiyorum ki benimki 50 mg da 156 çıktı sonra diyet yaptım biraz baktım olmuyor saldım düzenli ölçüm yapıyorum en abur .cy ur yediğinde bile tokluk 120yi geçmiyor açlık75 80 arası nasıl şekerim var anlamadım bende