Sudezeren81 batıl saçma sapan şeyler bunlar derinin 7 kat altında rahmin içinde rahimde de kesenin içinde bir bebek. Karnına darbe bile alsan o amniyon sıvısı onu korurken senin eline yüzüne değen bir yiyeceğin lekesi etki eder mi ?
Ama falancanın elinde yüzünde leke var diyorsunuz. Hematomla doğan bebekler var atopik bebekler var. Ama bunun sebebi çilekten ciğerden değil damarlarla ilgili durumlardan ciltle ilgili şeylerden kaynaklı.
Ciğer zaten yemem ama gebeliğimde 2 kez yaptım eşime hatta herkes yok eldiven tak yok dokunma dedi sallamadım. Oğlumda çilek tarlasına daldım resmen 😅 kasa kasa çilekler topladım tarlanın içine oturdum saatlerce yedim. Zaten nar yiyip ayıklarken sıçramayan yoktur. Ki hepsinde de özellikle şu batıl şeylerin saçmalığından hususi daha vurdumduymaz davrandım.
Çünkü ne mantığa uyuyor ne dini ne bilimsel bir kökeni var. Zaten dinimiz akıl dini. Yediğinizden içtiğinizden sürecinizden keyif almaya bakın böyle şeylerle strese gireceğinize düşüneceğinize bebeğiniz için daha faydalı şeylere odaklanın