Zeynepppppp Kızlar beta yavaş artıyor dimi bı bakarmışsınız 19.01.2025. 148.9 21.01.2025. 251.1 23.01.2025. 479.9
_biranneadayi Zeynepppppp Ya sınırda gibi canım bi yerde okumuştum sanırım tam iki kat değil en az %60 artması gerekiyormuş. Yorum yapmak için erken binleri görene kadar devam et inşallah keseyi bir an önce görüp rahat edersin💕
_biranneadayi Zeynepppppp Ya sınırda gibi canım bi yerde okumuştum sanırım tam iki kat değil en az %60 artması gerekiyormuş. Yorum yapmak için erken binleri görene kadar devam et inşallah keseyi bir an önce görüp rahat edersin💕
Maviss718 Zeynepppppp artışın gayet güzel en az %60 artması gerekiyor. Senin artmış . Moralini bozma devam et canım
FatmaB_ Zeynepppppp artışın gayet güzel ilerliyor canım. Rabbim sağlıklı doğum sağlıklı gebelik nasip etsin
Iamtubiko Merhabalar şuan yorum yapabilmek için çok erken ama endişe etmeyin lütfen benimde buna benzer bi artıs olmuştu. Bi anda artıyor zaten benim bi anda artmıştı 🥰
zlemceylan Zeynepppppp canım en az %60 artmış olması gerekiyor öyle de artmış zaten test yaptırdığın saatler arasında fark varsa ondan da kaynaklı olabilir 🥰