ozmerd Sila_38 kıvanç beyin çok iyi oldugunu bende çok duydum tercih meselesi ben rahat edemeyeceğim için tercih etmedim ☺️
ozmerd karamella_ bişe soracağım doğumun ne zaman olacağı belirsiz olduğu için şehir hastanesine gittik diyelim erkek doktor veya erkek hemşire ile karşılaşma ihtimalimiz var mı işte açılma var mı diye sık sık bakılıyor vs doğumu ebeler yaptırıyor diye biliyorum karşı değilim erkek doktora ama rahat edemem o yüzden sormak istedim
Sjsjgshsjsjsj ozmerd şansına kim olursa canım, nöbetçi ebe ve doktor kim olursa doğumu o yaptırır çatı muaynesini o yapar. Ben bayan istiyorum diye bir lüksün yok maalesef ki zaten can havliyle onu düşüneceğini de zannetmem
karamella_ ozmerd onu bilmiyorum canım erkek ebe olmuyor yalnız erkek doktor oluyor sadece iyi bi doktora gelirsen belki doğumun ayarlanır belki gelir doğumuna şans işi nasip
birprensbirprensesannesi_ Sjsjgshsjsjsj ben şehir hastanesinde doğum yaptım kayseride doktorum çok iyiydi normal doğum yaptım ve motive etmedi sayesinde doğunun kolay oldu venhar Ceyhandı doktor özeldede kızılay hastanesi sevda doktor bence çok iyi ilgilenmesi felan
Asyaninannesi_ Özel sistem hastanesi mustafa özturk 👍🏻 ankarada yaşıyorum eşimin tayini ordayken muayenelerimi kendisine olmuştum şuan bana doğum için yakın yer olsa kesinlikle tercihim olur . İşinin ehli ve profesyonel doktor
Sjsjgshsjsjsj Asyaninannesi_ Mustafa ertürk sanırım 🙈 ben yaşından dolayı biraz tereddüt ettim doğrusu. Acaba yaklaşımı nasıldır. Bilgilidir eminim yıllarını vermiş, ama hangi yaşı olgun bir hekime gitsem gün doldurmaya oturuyor gibi ilgilendi, tabi bu hoca nasıldır bilemiyorum
Yazmelegi_ LadyX yok değil, arkadaşım oraya gidiyor ve çok memnun, bende orda doğum yaptım 2023 te ama başka doktorda yaptım kendisi gitti orda değil ve şimdi ikinciyi düşünüyorum nasip olursa Birgül hocaya gitcem❤️ siz ona mı gidiyorsunuz
Asyaninannesi_ Sjsjgshsjsjsj açıkcası yaşının verdigi tecrubesini cok begendim bende . Eşimle cocuk istiyorduk ama bi süre olmayınca acaba bi sorunmu var diye kayseride sistem hospitila gittim ilk önce bayan bir hocada muane oldum hic ilgilenmedi düzgunce ve bir sürü tıp terimi kullanıp beni olaya fransız gibi dinletti . Bende mustafa hocayı buldum ve cok guzel ilgilendi anliycagim dilden konuşarak kızım evladım diyerek motivasyonumu yükseltti dedigi tarihler arasında da hamile kaldım .
Elifpolat94 Sjsjgshsjsjsj Mehmet Dolanbay 4500 civarı sanırım, Cevat bey de 3300 olması lazım yeni gelen zamla beraber .Eşimin kurumuyla anlaşmalı olduğu için indirimli gidiyoruz o yüzden tam bilemiyorum ☺️Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, darısı sağlıklı bir şekilde sizin başınıza olsun ♥️
dndkksal Elifpolat94 Lütfen Cevat hocam 2550 tl 😁 Allah korusun o fiyatlar.. 😁Allah saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Çok rahat bir doğumunuz olur inşallah
Elifpolat94 Sjsjgshsjsjsj Doğum ücreti paketler şeklinde standart 52 , vip 62, bi de king suit 85 .Medikal içerikler aynı farkları oda süslemesi ve konaklamayla ilgili. İkramlıklar fotoğraf vs.
Asyaninannesi_ ozmerd ilk önce eda hocaya gittim hiç ilgilenmedi Mustafa öztürk hocayı çok tavsiye eden oldu ona gttim ve bende çok memnun kaldım