bebegimibekliyorum__ Senonif kıza benziyor canım benimki tam bu haftada belli oldu erkekti ve hiç benzemiyor o yüzden kız tahmin ediyorum
Senonif Aslaninannesi_ değil mi yaaa sanki en alttaki fotoda 3 çizgi var gibi bana mı öyle geliyor 🥹🥰
Senonif irem27 🥰🥰 o kadar mutlu oluyorum ki kız oluşuna inşallah dönmez 🥹 ben en alttaki fotoğrafta 3 çizgi görüyorum gibi sanki siz nerden anladınız
irem27 Senonif hem 3 çizgi hemde aynı haftada erkek bebek ultrason görüntüsüne göre kemikleri daha belli belirsiz erkeklerde yoğun kemikli bir görüntü oluyor 🥰
Senonif Hatucenur kendiniz post açarak sorabilir misiniz lütfen, ben kendi bebeğimin cinsiyetini merak ettiğim için açtım postu siz bebeğinizin resmini paylaşıp cinsiyet sorun diye değil. Teşekkür ederim
Senonif @Eymenkuzusu @staRmama Bakabilir misiniz en üstte 3 fotoğraf yükledim şimdiden teşekkür ederim 🥰🫶🏻
Senonif bebegimibekliyorum__ teşekkür ederim 🥹🥰 inşallah öyle çıkar artık doktorlar da be zaman yorum yapacaklar acaba merak ediyorum
Newwmomyy Aynı gidiyor hamileliğimiz bende 12+2 yim doktorunuzun tahmini ne acaba en net 16. haftada belli oluyormuş