Mrvsmt2502 bence de dogru , hatta ben hıc korse kullanmadım karnımda en ufak bır sarkma da olmadı eski haline döndü 8 aydan sonra da spor yapmıstım daha da iyi olmustu
Sezaryenden hemen sonra Korse ??
Tugba2794 bende öyle korse aldım ama korse sadece anlık toparlıyor çıkarımca yinr aynı sporla desteklemedikçe vücut kendini toparlamazsa toparlanmaz tek başına korse ile .
Mrvsmt2502 kesinlikle öyle korse ustelık hemen takıldıgında terlemeye sebep olarak dikişlerde nemlenmeyle enfeksiyon nedenı olabılıyor, ben doktoruma kullanayım mı dedıgımde dikişlerin terler gerek yok demıstı
Tugba2794 zaten doğumdan sonra sıkı bir şey istemiyor insan ben hiç rahat edememiştim 😃
Mrvsmt2502 ben de aynı 🤣 hatta bir süre hep esnek tayt gıymek zorunda kalmıstım pantolon sert gelıyordu
Tugba2794 😂 sen=ben 😃 kızım 3 yaşında hamile kalana kadar hala kot falan giymsk istemiyordum sıkılıyordum zorunlu olmadıkça hep eşofman 😂
Mrvsmt2502 ayy valla inanmıyorum ben de esofman cok tercıh edıyordum☺️ sizin de kızınız varmıs benım de kızım var ama 2 yasında 😍
Tugba2794 yaa yaşı uzun olsun inşallah sağlıkla büyüsünler 🌸🥰 ne çok prtak yönümüz varmış
Mrvsmt2502 amiin.
Gercekten öyleymıs cok sasırdım ben de bu duruma ☺️🌸
aleynaozalpp14 bence sizin diğer yazan kişiler dinlemeyin ben sezaryen oldum sezaryenden 2 hafta sonra takılıyor genelde öyle öneriyorlar bende öyle yaptım ama düzenli takmadım o yüzden göbeğim kaldı gayet kalmadı diyenlerin yapısıyla alakalıdır veya hamilelikte çok büyümemiştir karınları o yüzden siz takın hem karın bölgenize bişey sarmak daha iyi geliyor sağa sola dönerken karnınınız boşluğa düşüyormuş gibi oluyor o yüzden korse toparlıyor korse takana kadar da Müslin bi örtüyle sarın derim ben
aleynaozalpp14 doktorunuza mutlaka danışın ama sezeryandan sonra hemen kullanmak pek rahat olmaz sizin açınızdan. Dikişlerinizin toparlanması biraz süre alacak, akabinde kullanabilirsiniz. Ama emzirirken ben çok rahat edememiştim açıkcası korseyle.