serrayazici 6+5 de doktora gittim kese bir önceki kontrole göre epey büyümüştü ama bebeği göremedik. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım bir ihtimal dedi ama ben pek ümitli değilim. Benim gibi 6+5 lerde bebeği göremeyip sonradan kalp atışı gören var mı?
Dmt58 serrayazici Gittiğin doktora veya cihaza göre bile fark edebiliyor. 6.haftada devlete gittim kalp atışı gözükmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi . İçim rahat etmedi ertesi gün özele gittim kalp atışını dinledik.
gevezeyazar1 serrayazici 6+4 ken bende gittim kese var bebek yok bende bekliyorum Allah yardımcımız olsun
Girlmama serrayazici bu işler böyle bebiş bir dahaki gittiğinde bebeği görüp kalbini duyamazsın ilk başlar böyle sıkıntılı geçiyor kötü düşünme kalbini duydun sağlıklı büyicek mi cart curt bir sürü stres sıkıntı hep kafada kuruyorsun gerçekten bu hayattaki en zor şey dünyaya bir çocuk getirmekmiş ama hareketlerini hissettikten sonra o kadar rahatsın ki
Tugcedoruk Canım hemen kotuyu dusunme lutfen dollenme zamanına gore değişiyor 8 hafta duyan var kalp atısını hatta 9 haftada bıle duyan olabılıyor bende 6 haftalıkta gittim kese gorundu kalo duyulmadı dun 6+6 kalp etısı duyuldu
serrayazici Tugcedoruk ben sadece keseyi gördüm ama bebeği göremedim kalp atışından ziyade. Sizde bebek görünüyor muydu?
Alyadnz33 serrayazici yok korkma kötü bişey olsa söylerdi zaten kese büyüyor bak Bebek daha Yeni oluşacak
Beyzanrcnp serrayazici başka doktora da gidebilirsin canım ben aynı hastanede muayene olurken 7. Haftada kalp atışını duyamadı diğer doktor duydu
Tosca serrayazici yok ilk 5. Haftada minnacık kese gördü sadece , sonra 9. Haftaya randevu verdi kalp atışını o zaman duyduk gördük
serrayazici Benim 5+3 de minicik kese göründü. 6+5 de kese büyümüş ama bebek yoktu. Şimdi haftaya tekrar gidip bakıcaz sanırım boş gebelik benim pek umudum yok :(
Dmt58 serrayazici Banada kese var embriyo yok demişti ama ertesi gün var olduğunu gördük . Umutsuzluğa kapılma
anneolmakneguzel_ serrayazici neden umidiniz yok ki, çok erken daha bize göre 6 hafta ama aslında belki 3-4 haftalık.. o yüzden kontrole 7-8hafta da gidilmeli
Fatmaa093 @“serrayazici”#ilk gittiğimizde bizde görememiştik bebeği iki hafta sonrası hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk içinizi temiz tutun🫶🌸💕