Hulo2105 Anneler merhaba dün akşamdan beri ateşi düşmüyor oğlumun. 38.7 ye kadar çıktı gün içinde 37.4 oldu en az. Bu diş midir nolur yardımcı olun. Diş eti falan kabarık değil ama eli hep ağzında inliyor. Çok huzursuz. Calpol veriyorum ama çokta bir etkisi yok. Doktora gitsem ne yapar? 😫😣
01180322 Hulo2105 kızım aşı ve diş bir olunca gece yanıyordu resmn fitil verdik en azından ateşi düştü ama aşırı huysz, dra gidin bncd bebekler ve çocuklarda ateş çok kötü , başını yıkamadan vücuduna ılık suyla yikiyabioirsnz
2cocuk2kopek Hulo2105 şurup değil canım fitil kullan o daha etkili benim bebeğime hep fitil veriyorlardı daha etkili
RNurr Hulo2105 Dönüşümlü ilaç ve fitil ver 4 saat sonra calpol ver 4 saat sonra yine fitil ver ıslak bezle alnına boynuna kasıklarına koltuk altına sür sık sık duşa sok rahatlasın duştan sonra ilacını falan ver ama ıslak bezle silmeyi unutma ayakları soğuksa çorap giydir sıcaksa giydirme baktın hiç geçmiyor doktora git
umrumdadegil Hulo2105 hastaneye görürsen iyi olur canım şuan küçük olduğu için düşmemiş evde zaten doktor bi kontrol etsin bu dönemde ateş sıkıntı fitil falam verebilir doktor
Hulo2105 01180322 aşı olalı 1 hafta oldu ama kimisi etkisi sonradan çıkar diyor. Banyo da yaptırdık ama düşmedi. Bu gecede geçmezse gece acile gideceğiz sanırım😣
01180322 Hulo2105 bn ateşten çok korkuyorum ya, fitille dusmeseydi hmn götürurdum, çok geçmiş olsun sizede huyszlaniyormu
Hulo2105 2cocuk2kopek ya çokta bir ateşi yok aslında ama bir türlü düşmüyor ve çok huysuz alacağım sanırım fitil teşekkür ederim😣
Maviss718 Hulo2105 Şuan bebeklerde salgın var oda olabilir ama diş zamanı gelmiş diş çıkaracağı zaman bronşit gibi oluyor huysuzluk ateş tüm belirtiler var diş çıkarıyor olabilir canım geçmiş olsun
Hulo2105 Maviss718 sağolasın canım aslında çok yüksek ateşi yok ama bir türlü normalde de dönmüyor ve çok huzursuz emiyor kusuyor mesela. Gece duruma göre acile götüreceğim🥺
1devaannesi Hulo2105 çorap içine direkt limon koy kızıminkii öyle düşürdüm cidden bak bildiğim kadarıyla bebekler calpol içiyor onuda içir takip et sorna geçmiş olsun emziriyorsan da. Bol bol emzir sıvı önemli
Alparslaninanneesii Hulo2105 şu aralar dehşet bir salgın var inatçı ateşi varsa mutlaka bir doktor görsün ayrıca limonlu çorap ateş bandı kullanabilirsiniz ateşi düşürmek için
Hulo2105 Alparslaninanneesii yani işin garibi sadece başında ateş var diğer yerler buz gibi. Limonu nasıl koyacağım peki