Ftm35 Kızlar ben 3 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı bu haftada kontrolüm vardı doktor bebeğin önden gittiğini söyledi ancak şimdiye kadar böyle bir şey yoktu hep haftasıyla uyumlu idi tekrardan şeker yüklemesi istedi benden aranızda yaptıran var mı böyle
Afranaz Ftm35 sen bilirsin ama ikincisi artık zararlı olabilir bebek için, şeker en tatlı zehirdir ve bebek ikinci kez maruz kalmasın derim, her önden giden bebekte şeker var diye bişey yoktur ki
denizin__annesii Ftm35 benimde 1. Sonuç yüksek çıktı tekrar yapıldı tekrar yüksek çıktı şekerim bu sefer diyetisyene yönlendirmiş oraya gidiyorum
Tugce396 Ftm35 50lik içmiş gibi olmuyorsunuz düzgün sonuç alınamaz o testten maalesef. 75, 50 içindeki glukozun gramını ifade eder.
Tugce396 Ftm35 evet tamamını kısa sürede bitirip bittiği saati not alıp tam 1.saatte kan alınması gerekiyor
Tugce396 denizin__annesii benim de yüksek çıktı bir süre yediğime dikkat ettim 1 hafta sonra tokluk şekerime baktım gayet iyi çıktı. Düzgün beslenmek önemli
Tugce396 Afranaz mecburi koşmak olarak düşünmeyin bu testi şeker varsa önlemi de alınmazsa istenmeyen durumlar yaşanabiliyor. Önemli olan olup olmadığını bu testle görüp önlem almak.
Ftm35 Afranaz yarın özel hastaneye gideceğim aynı şeyi söylerse yaptırırım artık ancak şeker yüklemesinden 1 hafta sınra kan vermiştim normal çıkmıştı
Ftm35 Tugce396 ama 2. Kez olması beni düşündürüyor yarın özele gideceğim oradaki doktor ne diyecek bakalım ve hep haftasıyla uyumlu idi bebeğim ilk defa böyle dedi şeker yüklemesinden 1 hafta sonra tekrar kan verdiğimde değerim normal çıktı
Kainat66 Ftm35 bende 75lk oldum ve şeker çıktı diyet yapıyorum evde kendim takip ediyorum çyle denednzmi
Ftm35 Kainat66 hayır denemedim ancak sağlıklı şeyler tüketiyorum yeşillik yumurta süt ceviz tüketiyorum siz kaç haftalıksınız