rich_mom Mrvsmt2502 daha yazdığım an farkettwim bende belki usuttum belki gaz bilmiyorum ki yani gerçekten bende şaşkınım suan bugun test getircwk esim
Birbenbirbebek dygsss kız deme öyle 😂😂😂 komşumun bebeği 8 aylık hamileymiş 6 aylık haberi yok karnım şişti demiş kadın doğuma gitmiş doğumdan filan diye düşünüyor bir gitmiş 6 aylık hamilesin demiş ay düşünsene bilmemiş 3 aylık bir hamilelik geçirecek 😂😂😂
dygsss Birbenbirbebek ay nasıl anlamıyolar hayret ediyorum içerde bişey hareket ediyo ondandamı anlamıyolar
Birbenbirbebek Cicek_bahcesi kadın sinir krizi geçirmişti 4. Hamileydi yani 😂 gerçekten zoorrr bir de emziriyor yeni doğum yaptı vs diye adet olmadığını düşünmüş ay neyse kız ben cok bir şey demiyim de şimdi 2. Hamileyim bende doğurunca hamile kalırım filan da 😂😂😂😂
Humannrle rich_mom ooo 4 aylık gibi bi planın varsa zor zamanlarını atlatmışsın canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰 ama bende merak ettim test yapınca beni de etiketle
Dyguuu59 dün 4.52 akşama doğru bugün sabah 9.26 çıktı beta Kızlar bugün de kahverengi lekelenme oldu yerleşme kanaması mı kızlar bakın lütfennnnn artış nasıl sizce