EcemErgen Kizlar merhaba bugun doktora gittik ikili tarama icin. Ultrasonda bebegimin burun kemigi 2mm crl 43.58 mm ense kalinligida 1 mm cikti. Doktor bunlara normal dedi. Kan verdm down sendrom riskne bakilck ama bu degerlere gore bsey cikcagni sanmiyorm dedi. Kalp atisida 170 cikti dakikada yazio yaninda. Buna gore cinsiyet ne olabilir sizce 🤣🤣🤣
Minikkkerkekkinnannesii EcemErgen kız olabilir cnm benim bebişimin 130 140 arası kalp atışı erkek. Kızlarda 140dan fazla olur diye biliyorum hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
EcemErgen Glyctkl yani ben hep basindan beri erkek gibi hissettim ama bilemiyorum suanda banada kiz gibi geliyo 🤣🤣
Merymery2233 Kız olabilir mi ? Bebeğin kalp atışına göre cinsiyet tahmininde bulunulabilir. Teoriye göre kız ve erkek bebeklerin kalp atışları anne rahminde farklı oranlarda atar. Bir erkeğin kalp atışı 140 ya da altında olurken kızlarınki 140 ya da yukarısında olarak gerçekleşir.
EcemErgen Merymery2233 evet cnm okudum oyle bisey ve etraftanda duydum. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah :) tesekkur ederim cevabin icin :)
Aysnr08 EcemErgen oğlum olucak ins ilk kalp atisini 6 haftada duydum 150ye yakin dedi doktorum ama cinsiyet tahmini yapma demisti doktorum
Merve Benim de doktorum erkeğe benziyor ama net bir şey diyemem dedi. Ben en başından erkek hissediyorum 💙 tabiki Rabbim hayırlısını versin 🙏🏻 Bizde ikili test için kan verdik bugün inşallah hayırlı sonuclar çıkar
EcemErgen Tubamsl 9. Haftada nasil belli oluyo ya benim doktorum hic bana oyle bisey demedi bu zamana kadar ben ikili taramada ogrendim 170 attigini