Black- Kızlar ben en son 3 aralıkta adet oldum şu an hamileyim hesaplama yapınca 7 hafta çıkıyor ama daha 3 haftalık
fatmagul3008 Black- 5 haftalık olunca kese gözükür 3 haftalık olsa daha kan olur yani iyi bı doktor bulun derim
deletedmom43191 Black- neye göre 3 haftalık dedi başka doktora git derhal o doktor bir cacık bilmiyor anlaşılan
Mrvsmt2502 Black- yani devlet hastanesiyse doktor değiştirin bence böyle durumda doktorun açıklama yapması lazım
Mrvsmt2502 Black- yinede değiştirin bence. Siz sprmadınız mı son adete göre 7 haftalık olması gerekiyor neden 3 gözüküyor olabilir falan diye
Ebru1234 Black- bebek geç dollendigi için görülmemiş zaten hcg de bir tık düşük. 2 gebeligimde de geç döllenme oldu.
Cacaege Black- benim beta 11400 ken sadece kese göründü 6+2 ydüm bebeği bile göremedi yani 3 haftalık hiç bir doktor göremez ki tahminen 3 haftalıktır demiş olabilir belkide
mucizemom8 Black- tabi ki görünüyor o üç haftalık olsa mümkün değil utrasyon da görünmezdi yani canım inşallah sağlıkla ilerlerle sağlıkla vaktini tamamlar kucağına alırsın
mucizemom8 Black- bence üç haftalıkdan fazla bebiş doktor bı göz doktoruna görünsün😁 benim 6+3 de göründü hem kese hem bebek altan bile gorunmemisti önceki gittiğim hafta da doktorum haftaya gel dedi öyle göründü