Ela009 Minnakpopus 😂😂 öyle yapıcam canım 😃 kız pik nasıl oluyor tam bilmiyorum bazı aylar pik oluyor gibiydi ama olmuyordu hep silikti ilk kez böyle olunca atayım ona göre hareket edeyim bari dedim 😁😁
Minnakpopus Ela009 ya ikiside aynı koyulukta olacak yada dediğin gibi t daha koyu olacak iki durumdada aynı canım
Ela009 Hizliveofkeli ay neyse ki eşim gün içinde beni arayıp sordu hadi barışayım dedim madem ahahah bebeğimiz için her şey napalım 😂
tuba-berfin Kız onu kullan iste degerlendir bugünü sonra senle işim bitti hala küsüm de gec yarın yine mecbur kullanırsın 😅
Ela009 Merve-Beyto estağfurullah bende burdan öğrendim cahillik değil ki bu. Bu testler yumurtlama testi
ayyuzlu99 Ela009 tam bu pik ya da pikten bi önceki güne denk geliyor tartışmalar nedense 🤣 ben de Ekim kasımda denemiştim hep de o pik günlerinde kavga ettik haha ama eşime diyordum ki bana lazımsın hadi 🤣🤣 eşim namusumla oynadın diyordu
Ela009 ayyuzlu99 demi ya sabah uyandım dedim neyse bugün tripliyim zaten sonra ovulasyonu yapmayacaktım işlerimi bitirdim bi yaptım abooov 😂
Sonyaazz Ela009 kız sen küssün onlar değil ya siz konuşmayın ama sevenleri uzak tutmayin hahahaha 😂😂🤭