Innerglow sendekimsinnn aaa kimler var benim 3 ü kız iyi ne güzel bekleyelim bakalım valla sadece yumurta günü ve öncesi birliktelik oldu çatlamada olamadı ya maalesef bakalım nolcak hiç ümidim yok ama bakalım
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn bat 5 8 gün sonra test yapmayı düşünüyorum yumurtlamam erken oldu bakalım ne cıkıcak
zehranur0113 sendekimsinnn benim 3 Şubat değil 6 Şubat bnde burda bekliyim kızlar bu ay İlk defa göğsümde dolgunluk ve hassasiyet var neden bilmiyorum
bdlakbrn sendekimsinnn bat 3 benimde, 16 ocakta yumurtladım 17 sinde çatladı 15-16-17 değerlendirdik. Son iki gündür kasıklarımda batmalar üst bacağımda sızılar oluyor hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz canlar 🌸
sendekimsinnn Innerglow aaaa kız şaka gibi aynı günemi senk getirmişiz ya hayırlı pozitifi görürüz inşalalh sağlıkla senin sat kaçtı canım
sendekimsinnn Innerglow bende aynı şekilde oldu yumurtlama 20 sine oldu bende 18 ine birliktelik olmuştu bide 20 sine 21 inde çatlama geç oldu akşam olmuştu ama birliktelik olmadı yani sadece yumurtlama günü ve öncesi oldu bakalım sonuç ne olacak
Innerglow sendekimsinnn valla bakalım nolcak sat 4 Ocak benim 20 si yumurtlama oldu bakalım nolcak inş pozitif görürüz
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 taamma canım zatne burda yatırıyoum ben resmen yazarım sana sende bana haber et
sendekimsinnn Innerglow yumurtlamada aynı gün görmüşüz tesadüfe bak 😅biz seninle hep aynı ilerliyoruz
Innerglow sendekimsinnn ahahah aynen valla bakalım inş herşey gönlümüzdeki gibi olur bebişlere güzel bir kardeş gelir umarım 🙏
sendekimsinnn bdlakbrn bat daha erken olması gerekmiyomu çünkü yumurtlamadan 14 gün sonrası bat oluyo