Minik1Civciv Ebefel ya ne güzel iki meyveyi de tatmayı nasip etmiş Rabbim darısı bana inşallah sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🫶🏻🌸🤲🏻
Elif193465 Minik1Civciv Hayırlısı olsun inşallah 2. hamileliğim bir tane oğlum var 18 haftalık gebeyim doktor kız dedi son ana kadar ne olur bilemeyiz sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah ama genelde çevremdeki herkesin kız
Minik1Civciv Elif193465 ya maşallah ne güzel iki meyveyi de tadacaksınız umarım değişmez sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim 🫶🏻💐🤲🏻
Minik1Civciv Hnfcls aynen öyle kuzum önemli olan sağlıklı olmaları tabiki. İnsan her iki meyveyi de tatmak istiyor ama tabi önceliğim benim de sağlıklı olması gönlümden geçen kız ama Rabbim önce sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🫶🏻💐
Hnfcls Minik1Civciv rabbim gonlundekini hayırlısı ile hayırla nasip etsin aynen öyle bende kızım olsun istedim dediğin gibi 2 sinide istiyor insan ama rabbimin takdiri daha hayırlısı ise elhamdülillah 🤲☺️
Sevinc44 haftada fetal dna testinde belli oldu. Bütün cinsiyet hurafeleri gerçek oldu, kızım olacak inşallah 🥰💞🌸
Minik1Civciv Sevinc44 hurafeleriniz neydi 🤣genel de inanmam bende ama gönlümden geçen kız olunca bi oğlum var Rabbim önce sağlıkla kavuştursun yavrularımızı tabi ki 🫶🏻🤲🏻
Minik1Civciv Gnlbsee maşallah ne kader erken öğrenmişsiniz genel de erkek bebekler erken gösteriyor kendini sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫶🏻🌷🤲🏻
Sevinc44 Minik1Civciv mide bulantısı, baş ağrısı yoktu, cildim kötü oldu ve olmaya devam ediyor ://, cin takvimi Rus takvimi hepsinde kız çıktı 😂 gibi kıza işaret eden bir sürü Instagram sacmaliklari… ben de inanmıyordum ama tuttu 🥰
bereninannesi__ Minik1Civciv aminn inşallah. Sizin de gönlünüzce olur umarım 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kudenova Minik1Civciv bence erkek senesi. 7 tane hamile tanıdığım var 1 tanesi kız bekliyo. Ama 2025 in ilk yarısında doğurcak çoğu