Zulosmustafa ikibaloglanannesi evet bnde kıza hamileyim ama yaş sene fark ediyor kaçırdık artık bidakina
Gokce35- seymakrtlr ayy inşallah sağlıkla hayırlısıyla oğlunuz olur ben çok bekarlıktan beri kız istediğime mi ne olmadı 2.oğluma hamileyim hep kız kız diyordum kız istiyordum ama 2.de erkek umarım gönlünüze göre olur benim için kız artık hayallerde kaldı 🥲
Ftmaa0 Minik1Civciv Rabbim gönlünüze göre versin 🥰 rüyamda hep erkek gördüm burdakiler de hep tahmınde erkek dediler ama kızmıs hiç ummuyodum
Dmlakrbg Minik1Civciv 2 kızım vardı. 3.sürpriz geldi. 30 haftalığız. Erkek 💙 Ayrıca kardeşimde ve akrabamızda hamile. Onlarda erkek. Bi arkadaşım doğurdu. O da erkek
AyeGlKarabulut Mavili1480 benim ili oğlum var üçüncüyğde erkek hissediyordum Dr 12 haftalık kız dedi 13 haftada ben cinsiyetine takıldım dedim bana üç çizgi gösterdi bundan sana pipi çıkamaz dedi 18 haftada gittim erkek 🙄 hangisine daha çok şaşırdım anlatamam
Mavili1480 AyeGlKarabulut Aa banada 11 haftada kız dediler 13 te gittim kendi doktorum erkek kız olsa çıkıntı olmazdı dedi ultrasonu görünce bende kız olamaz artık diyorum
ilkknurr707 Benim de 2 kızım var 13 yaşında ve 10 yaşında 💕 34 haftadayım Allah nasip ederse oğlum olacak 😇💙🧿
Minik1Civciv ilkknurr707 maşallah Rabbim iki meyveyi de tattırmış sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah 🫶🏻🌸🤲🏻
Minik1Civciv Rabg123 ne güzel benim de oğlum 23 lü .. 15 aylık.. 3 aylık da hamileyim kız gönlümden geçen Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla inşallah 🤲🏻💐🫶🏻
AyeGlKarabulut Mavili1480 valla iki oğlum vardi yani kız olsa fena olmazdı buna şükür sağlıklı gelsinde