obiranne3 1prens1prenses_ Bebeğinizle ilk ten temasında kimyasal olması ne kadar doğru olur. bebeklerin cildi çok hasas iken.
Hamide_00 1prens1prenses_ özel de doğum yapmıştım o zaman hafif bi makyaj yapmıştım fotoğraf çekimi için doğum anında ama devlet de izin vermiyorlar arkadaşım makyaj yapmıştı doğuma girmeden sildirdiler ve fotoğraf falan da asla çekmediler doğumunda
Namesiz6 1prens1prenses_ Canım bence kozmetiğe gerek yok.Ben şimdi doğuma ipek kirpiğimi yaptırdım.Planladığım gibi giderse kuaförüme de gidip öyle gideceğim.Sezeryan sonrası bir ruj sürerim.Yeter bence
egenin_annesi_ 1prens1prenses_ sezeryana girmicekmiş gibi makyajımı yapıp süslendim püslendim genel anestezi verdiler bana ten temasi filan olmadı doğumdan çıkıp odaya gittiğimde yüzümde gram makyaj kalmamıştı mahvolmuştum 😂😂😂😂
Aylaa123 1prens1prenses_ özelde yaptım 3 5 dk bebeğimle temas etttim kardeşimde devlette çalısıyor onlarda yaptırıyormus teması bence yapmayın makyaj zaten ağrıdan yorgunluktan makyaj kalmıyor adamın yüzünde
Princess_momm 1prens1prenses_ belden olucaksa izin veriyolar ama genel anastesize hayır 🥰 bende makyajlı gittim belden uyuşmayınca genele döndük o zaman orda sildirdiler
2prens1prenses__ 1prens1prenses_ 3. Bebeğimi dogurcam sezeryana girerken hiç makyaj yapmadım yapmam çünkü hemşire bebegi temas ettiriyor ağzını yanaginizda gezdiriyor bence yapılmamalı