Nilasya12 melimo benim 31 ocak bat dün bel ağrım ve kasıklarda ignelenme oldu bugün iyiyim bir kaç gün öncede akıntı olmuştu o da geçti çözemedim ilk gebeliğim değil aslında ama unutmuşum 😂
Ayseee34 melimo çok sivilce çıktı birde aralıklı Kasık ağrısı ve bel ağrısı var iştahta artış var dün çok erken test yapmış oldum 😂 negatif bat 3 Şubat
melimo Nilasya12 bende 11 yıl ara verdim epey uzun süre hatırlamıyorum tüm herşeyi dikkatle takip ediyorum herşeyi hamileliğe yorumluyorum😁
melimo busra2512 benimde 3 şubat gaz olmaya ve iştah artışı başladı inşallah hamileliktendir agustostan beri deniyoruz
ogretmennn busra2512 bizde yaklaşık 9 aydır galan deniyoruz benimde bat 2 umarım bu ay buradaki herkese hamileyim yazmak nasip olur kocaman amin 💖🌸
Nilasya12 melimo benim üç yıl oldu aslında çokta uzun değil ama insan ilk gebelik gibi hissediyor neydi nasıl olacaktı telaşına giriyorum 😂
busra2512 melimo biz de eylülden beri 😀 hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻🌸
Hizliveofkeli Benim de 6 Şubat çok erken henüz daha. Gün beklersek geçmez arkadaşlar. Bişeylerle uğraşmak gerek.
Lovebaby27 Kızlar karnımda hafif ignelenme oluyor bazen , sivilcem biraz çıktı , akıntım var biraz ama regldede aynı belirtiler olduğu için canım sıkkın dogrusu 🥺
melimo Lovebaby27 regl belirtileriyle benzıyor dıyorlar ama bilemiyorum bende regl gununde bıle belirti yasamıyorum ben🙈
ogretmennn Benim bat 2 Şubat aslında belirgin bir değişiklik yok birde ben bu ay grip salgın çok hastaydım ama 2 gündür yürürken sağ kasığımda çok hafif batma hissediyor gibiyim bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum çoook afedersiniz ama bundan 1 hafta önce çok kötü ishaldim (antibiyotik kullandım ondan kaynaklı olabilir ama kutuyu bitirmedim bile unuttum içmeyi) öimdi de hafif kabızlık var gibi bilmiyorum istediğim için de belirti veriyor olabilir :)
Candyygrll melimo benimde bat1 ama grip olacak gibi halsizlik var bacaklarım ağrıyor boğazlarımda ağrı vs yok acaba belirti mi yoksa gerçekten grip mi olacağım anlamadım biraz erken de geliyor kasık ağrılarım var akıntım yoğunlaştı inşallah belirtidir 😄🙏