Buket48 Metin Erdal olucak inşallah bizim adımızda 😊 hem baba hem kayinpeder ismi :) istedikleri icin koymicaz. Özellikle ben istedim. Baska kardesim yok ve babamin ismini koymak istedim 😊
aysecakir Gozdeli hayır bence çok güzel , ismiyle yaşasın inşallah 🤗 bizim de Mehmet yiğit inşallah 💙
Ecmsyl Gozdeli biz esimle osmanli isimlerine cok duskunuz ama anlamlarida saruhan saruhanogullari beyliginin kurucusu Alparslanda korkusuz yigit soylundiye geciyor Alparslanda buyuk selcuklu devletinin ikinci hukumdari 😌
Gamze88 Gozdeli 21. Haftamuzdayız ne isim belli 🙈ne de bişi aldım,ilk hamileliğimde herseyi hazırdı nerdeyse bu aylarda🙈ikinci diye mi bilmiyorum ama henüz hiç bişimiz yok🙈burda durup bakım belki bana da güzel isim fikri olur😅🥰🧿
Burcum91 Gozdeli ben 2 isim sevmiorum.cocukta ama tugra guzelmis acikvasi bende yagiz koymayi dusunuyorum allahin izniyle
Ogretmenanne92 10. Haftadayım daha cinsiyet belli değil ama kız olursa Birce erkek olursa Yusuf Mirza istiyoruz. Belki size de fikir olur 💖🤰🏻
Esenn1 Gozdeli Güzelmşl tuğra Alp benim henüz cinsiyeti belli değil erkek olursa Oğuz Kağan düşünüyorum ama eşim istemiyor 🤷♀️
ebru23 Gozdeli bende koyucaktim o ismi 😂😂 iki isim olursa kemal tuğra olur diyinceesim tek tuğra koycaz kayinpederimin ismini istrmiyorum ya cocugumda sanki cok ilgili bir dede yada baba olmus sanki