Balbebek012 Kızlar bugün itibariyle son 99 heyecanla bebişimi bekliyorum daha dün gibi gebelik testinde ikinci çizgiyi görmüştüm. Şimdi 99 gün kaldı doğuma 🩷🩷🩷 sizin son kaç 🫶
DarkLuna Balbebek012 sonnnnnnn 162 kaldı ama çabuk geçiyor hele ramazan ayı gelse daha hızlı geçer eminim ondan sonra da hazırlıklar temizlik kurban bayramı derken hooop bı bakmışım doğum zamanı gelmiş diye düşünüyorum açıkçası 🥰🥰
Balbebek012 DarkLuna gerçekten zaman çok çabuk geçiyor burda post açıyorlsrdı son 99 veya son 100 diye yaa daha çok var bize diyordum şimdi biz de 99 olduk 🥰🥰🥰 sağlıkla gelsinler annesi
DarkLuna Balbebek012 inşallah canım banada nasip olur inşallah son 99 diye post açmak ilk aylar baya zorladı da bundan sonrası için umutluyum sende sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
keyfimin-kahyasi-misin DarkLuna yok bı tane fırlama var bir buçuk yaşında 😭🤣🤣Benim hamileliğim 20 sen sonra çekilmez hale geliyo sjdjsj
keyfimin-kahyasi-misin DarkLuna zorlaşıyor ya vücudum kaldırmıyor galiba Ağrım kasilmam basılıyor falan değişik şeyler 🤣