U-M_mom Zakine Ah canım hiç moralini bozma genelde 3. Gün falan geliyor sen uyu dinlen ılık duş al göğüslerine masaj yap sağım yap bol su iç
Elis27 Zakine cnm stres yapma kendine sütüm gelmiyor diye düşünme bebeğini sürekli emzir ve ona gelen ilk biriken kolestrom yetecektir endişelenme bebek ne kdr çok emerse o kdr hızlı gelecektir sütun . Daha yeni doğum yapmışsın zaten
Poyrazefeoz Efbees onu bende aldım inşallah 10 gün sonra doğumun var kullanıcam ama nasıl kullanılıyorsunuz acaba kaç damla içiliyor birde denildiği gibi faydası varmı
staRmama Zakine kuzum tereyağlı pekmez sıcak olacak şekilde içmiştim ben o cidden fayda etmişti onun haricinde haşlanmış yumurta gerçekten çok güzel arttırıyor sütü. Bol bol sağım yap artacak merak etme
Poyrazefeoz Zakine kuzum hiç canını sıkma elbet gelicek içgüdüsel olarak geliyormuş gibi düşün sağım yapmaya calış dinlen vücut yorgun anne olmadan bile çocuk emzirebilenler var sadece o güzelliğe odaklan insanlardan uzaklaş illa can sıkıyorlar çünkü daha çok yenisin zaten gelmeye basladı mı bu sefer de hep akıcak görüceksin güçlü bir annesin unutma olucak❤
Efbees Poyrazefeoz valla tam hatırlamıyorum eczaneden tekrar bilgi alırsınız ama bende çok etkili olmuştu doktorum hemen onu başlattı doğumdan sonra
Cosimaniehaus Zakine başta o kadar az geliyor ki yok sanıyor insan. Hiç yoksa bile emzirin. Emzirdikçe süt üretimi oluyor. Bebiş durmuyorsa göğüste mama ile besledikten bir süre sonra emzirmeye çalışın süt gelmese bile emzirin. Göğüs pompası alsanız da iyi olur illaki lazım oluyor özellikle başlarda.
Glsrnergl Zakine ay bnmde 1 hafta glmedi doktorum bestlak damla verdi oyle artmisti sicak duş masaj etki etmemsti hic