Minikbebis1 Kızlar böyle bir durumu yaşayan varmı,yengem şeker hastası üç kere düşük yaptı on yılı geçti evleneli çocuğu olmuyor ne yapmalı ne önermeli
heeybenek Minikbebis1 bende şeker hastasıyım tip1 bende bugün 3.bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim olmayınca olmuyor işte
Eda42_ Minikbebis1 Genetik testi yaptırdımi kan pıhtılaşma kromozom bozukluğu falan varmı iğne ilaç kullanıyor mu hamilelik te kalp durması hani kan pıhtılaşma sebebi de olabilir diye inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin rabbim amin 🤲🏻
Patito__ Minikbebis1 bende seker haatasiyim ama agir seker degil hamileliklerde en cogu 225 e cikti uc bes kez tabi insulin kullaniorm hamilelklermde Benimde 4 dusuk bir dis gebelik var ama ne seker hastalari vr saglikli cocklri oluyor Dr sekerdeb yumrtalarn kalitesiz okabkr dedi bnde birde pco vr cunku bnmde 9 yildir olmuyor Şimdi gebetikli tup bebek tabsiye ettilrr onu yaptircaz Bence yengenizde ona basvursun ve kan pihtilasmasi rahim filmi eş icin testler bnlri yaptirsin mtlaka
Minikbebis1 heeybenek ya öyle, haklısın rabbimin yolundayız hepimiz , inanıyoruz ona,insan üzülüyor tabiki , hiç bir tedavi yöntemi yok mu peki
heeybenek Minikbebis1 Vallahi yıllardır uğraşıyorum oluyor hamile kalıyorum ama bebek durmuyor kalbi atıyor sonra duruyor 10. Haftada bende dün bir karar aldım çok zor zamanlar geçiriyorum nasibi zorlamamak lazım olmayınca olmuyor verecek olan Rabbim yoktan var edip veriyor demekki nasibim değil diyip vazgeçtim belki benim için en hayırlısı budur insan üzülmüyor değil ama
Patito__ heeybenek pohtilasma rahim filmi bunlarda sorun yok ise genetikli tup bebek yaptir cnm Bende de ayni durum vr cok kolay hamike kaliorm ama gerisi gelmior hep dusuk Drlr suan gebetikli tup bebek tavsiye etti oraya geccez artk. Hem tum onlemler aliniyor orda. Rabbimde nasip ederse oluyor
Eda42_ Minikbebis1 Şeker için değil kan pıhtılaşma testi yapıldı mı onun için önemli olan 3 düşük sonuçta sadece şeker ile ilgili olacağını sanmıyorum