Larraa Zamanı geldi de doğmadı zorla mı doğurttular? Evet bizim bundan oldu…Her gebelik kendine özel her doğumda öyle öncelikle kendinizi bu olsun diye şartlamayın… Ben cok şartladım normal olsun diye 41+3te sancım açılmam hala yoktu.. sonunda suni sancı verildi 10 saat yine sancım olmadı🫠 En son sezeryana aldılar beni lokal anestezidede uyuşmadım genel anestezi yapıldı.. Bir gözümü açtım hersey olup bitmisti… Bazı sorunlar olmuş ameliyat esnasında.. Meğer suni sancı bende baska bir kese olusturmus bebeğin kesesi değil o keseye gitmiş hormon.. Bana sancı verildikce o kese kanla dolmus…Bu sebeple çok kanamam olmuş..Doktor zorla kurtarmış rahmimi yine rusk var kanamaya göre alabiliriz dediler,toparladık şükür… Doğumum bir şekilde normal olsaydı o kese varken beni kurtaramayabilirlerdi… Yine lokal anesteziyle uyuşsaydım ameliyat esnasinda kanamanın çok olması, konuşanları duymak beni olumsuz etkileyebilirdi… Gebelik surecim çok olumlu ve normal gecti ancak böyle olsun dediklerim asla öyle olmadı bu sebeple kendinizi şartlamayın.. Aynı dönemde sezeryana hazirlanip normal sancısıyla doğuran yakınlarım oldu… Siz tadını çıkarın bebiş geleceği yolu kendi seçiyor 🤭🥰🌸 24 günlük olduk 🙌🏻🐥