Canoski_1 18+1 hamileyim bir kaç gündür sol göğüs altı ağrısı ve sırt ağrısı yaşıyorum böyle yaşayan oldu mu acaba normal midir?
bebekkkkkkk000 Canoski_1 şiddetle doktora gitmenizi öneriyorum sol göğüs ağrısı ve sırt ağrısı kalple alakalı bir durumunuzdan kaynaklı olabilir.
Kalbimxkk23 Canoski_1 ben yasamistm cnm 25haftadan sonra ama bebiş büyüdükçe yeri daraliyor baskı oluyor o yüzden ağrı yapar
Accountant Canoski_1 bıçak saplanması gibi mi acaba benimde dün geceden beri sürekli kalbime bıçak saplanıyor gibi oluyor sırtımı üşütmüş olabilirim ona bağlıyorum kola falan yayılma da varsa acile gidin
Canoski_1 gunesveguney ağrım ara ara olmaya başladı büyük ihtimal genişliyorum kemiklerim felan batıyor gibi oluyor
gunesveguney Canoski_1 bende 17 haftalığım inanılmaz sırt ağrılarım oluyor o yüzden sormak istedim muhtemelen genişlemeden dolayı dediğiniz gibi 🥹
papatya0 Bütün belirtiler bende de var bir anda aniden başladı ve bir haftadır ara ara yokluyor. Dayanılmaz bir ağrı büyük ihtimalle vücudumuz genişlediğinden oluyor
Canoski_1 papatya0 evet büyük ihtimalle vücut kendini hazırlıyor üstüne benim şimdi tetanoz aşısı oldum kolum sızlayıp duruyor dokunamıyorum bile
Canoski_1 Accountant kola yayılmıyor benimki sadece sırtta birde üstüne 2 oldu tetanoz oldum oda şimdi kolumu sızlatıyor dokundurulmuyor 🥹
papatya0 Canoski_1 tetenoz 20. Haftaya yakındı galiba o daha da acıtıyor ne yapacağız bilmiyorum. Doktorunuza sordunuz mu benim daha kontrol zamanıma var 8 haftalık daha şimdiden böyle çekersek 🥺🥺 çok zor dayanması