melegiminannesi Canım ben 6 haftalık gebeyim. Malum günler değerlendirildikten sonra ki hafta umutla beklerken ateşli hastalığa yakalandım 40 derece ateşlerle hastanelere gittim umudum bitmişti varsada artık oluşmamıştır ateşten dedim ertesi haftanın sonu idrarım 2 gün hep koyu geldi dedim ki yok canım olmaz öyle şey ateşlendim ama içimi bisey kemirdi bu duygu cok farklı eğer hamileysen bi duygu olusuyor bedeninde sabah test alıp yaptım silik cizgi oldu 2 gün sonra bidaha test yaptım koyulaştı dedim markadandır başka marka alıp 2 gğn sonra bidaha yaptım cizgi iyice koyulaşınca kana gittim ve gebe oldugumu öğrendim rabbim nasip ederse ediyormus demekki sende dua et nasibinde varsa olur hic sıkma canını eğer oldumu olucakmı dersen benim gibi 1 sene beklersin adetin düzenliyse 2 ay olmazsa 3. Ay olur bebeğin rabbim en güzelini versin sana kucagına al bebeğini cok güzel duygular ❤
Mrveozgnn melegiminannesi inş canm inş senin gibi bizlere de önümüzdeki ay o sevinci tatdırır allahım 🙏🏻😞
Demetsltv Sechil yerleşme olayında kanama olabiliyor diye biliyorum ama bi uzmanla görüşmenin yarari olacaktir insallah
ezel90 Mrveozgnn canım test yaptınmı inşallah hamilesindir çok geçmiş olsun bu arada bende 18 gün önce 11 haftalık yavrumu kaybettim ilk adette korunmayı bırakıcaz senin gibi hemen hamile kalmak istiyorum inşallah hemen nasip eder Rabbimm 🤲🏻
Mrveozgnn Demetsltv ne kadar sevindiğimi anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🙏🏻 Ben sanırım adet olurum bugün yine test yaptım negatif adet belirtilerimde başladı zaten bu ay da olmadı yani 😞
Demetsltv Mrveozgnn Rabbim Insallah gönlüne gore verir. O kucağını bos bırakmaz en kisa zaman da hayırlısıyla evladina kavusabilesin insallah
ezel90 Mrveozgnn nasip canım inşallah bidahaki ay hamile kalırsın 🤲🏻 Anlayabiliyorum seni hemen hamile kalmak istiyosun bende aynen öyleyim çok sabırsızım aynı duyguları bir an önce yaşamak istiyorum Allah yardımcımız olsun 😕🤲🏻
melegiminannesi Mrveozgnn aminnnnnnn dualarım seninle rabbim sanada tattırsın inşallah canım benim ama dediğim gibi relax ol o zaman gelecek yavrun sana ❤
padmeamidala Benim de regl'ye 1 gün kaldı ama idrar testleri negatif bu ay da ümitler tükendi ağlamaktan helak oldum resmen
ayguntugce Mrveozgnn benim bugun 21 gun oldu adetim gecikeli ama kan testindede idrar testindede bise cikmadi. Kanda 0.100 cikti