Kuzusarmasi Mrveozgnn test yap varsa çıkar canım bende günümde yapmıştım geç döllenme olmasına rağmen çıkmıştı idrar testinde
Mrveozgnn Kuzusarmasi elimde bir tane test var ama dört gün önce falan yapmıştım çıkmamıştı yarına kadar beklim diyorum bugün olmazsam sabah ilk işim test yapmak olacak inş olmam dua edin 🙏🏻
Kuzusarmasi Gkhnm97 bende adet olacakmışım gibi belirti vardı habire kalkıp tuvalete gidiyordum ☺️ Hatta ped bile takmıştım 😀 akşama doğru yaptım test ikinci çizgi çıkmıştı yani yaparsanız varsa çıkar kızlar inşallah vardır mutlu haberler verirsiniz ☺️
Gkhnm97 Kuzusarmasi insallah canm ya korkyrm cikmazsa diye gecmesini beklicem adetimin bugun belim agriyor bklm cokta umitlenmiyelimde😊
Mrvkrc Mrveozgnn ben adetten 1 gun once yaptm cikti. Sabah ilk idrarda yap mutlaka varsa silik te olsa cikar mutlaka buraya yaz merak ederim 😍
Mrveozgnn Kuzusarmasi bende dayanamıyoooooommmm 😄 ama yine de beklim diyorum biraz önce lavaboya girdim hala bişey yok ay kızlar inş olmam ya 🙈🙈🙈
Sechil Mrveozgnn inşallah allah sana bir bebek verir canım inşallah bütün bebek hayli Kuran kadınlara versin 💕🙏🏻
Denisss Mrveozgnn insallah gelmez adetiniz bizde arkadasim icin bekliyoruz insallah gelmez diye Rabbim isteyen tum kadina yasatsin bu duyguyu 🙏
Btldrcn Mrveozgnn benimde bugün günüm inşallah içimizde mucizemiz vardır bizim de 🙏🏻 Heyecanla adet olmamayı bekliyorum 🙈
Nur08 Benim adetime 1 hafta vardı öylesine test yaptım hiç umut etmedim cunki daha edetime vardı sadece çok tuvalete cikiyordum ve saçlarım çok dökülmeye başladı gazım vardı bide testi yaptım kenara koydum kizlar 5 dk bkledim negstifti sonra çöpe attım ama içim içimi yedi ne bilim gidip teste bakmak istedim baktim ki ikinci çizgim çok ince zorla görünür gibi sonra tekrar yaptım 2 . Çizgim çok belirgindi şimdi 11 haftalik hamileyim rabbim insaallah size de nasip eder insaallah ❤