haniferesko Eylul3434 kasılmadan ziyade belinizde ağrı, kasık ağrısı yani regl sancısı gibi ağrınız varsa doğumunuz başlamış olabilir.
Bebekmert Eylul3434 bazı insanlar ağrı çekmeden de doğumu başlayabiliyor kasılma sıklıgınız az ve haftanızda dolmuş zaten . Duş alıp tekrar bakım duruma ve Bence doğum başlamış olabilir bir hastaneye gitseniz iyi olur Allah kolay kurtarsın
israaE Benim de ilk çok anlamıuorum ama sıklığından dolayı bi olabilir mi dem belinde veya kasıklarında var mı sancı
Eylul3434 Mmirel aşırı ağrıli bir kasılma bide midem bulanıyor yavaştan nefes alıp veriyorum kasılma gelirken
Mmirel Eylul3434 bence eşinizi uyandırın hastane çantanızı da yanınıza alın hastaneye gidin özel hastaneye gidiyorsanız direkt doktorunuza yazın ilk gebelik olduğu için açılma zamanı belli olmayabilir en azından nst den belli olur
Eylul3434 Mmirel bugün sabah nst bağlandım hiçbir şey çıkmadı sabah arada oluyordu hastaneden sonra eve geldim arada olmaya devam etti şimdi gece sıklaştı
Merveahu Başlamış olabilir bende çok anlayamıyorum ama zamanı da gelmiş aslında. Siz her ihtimale karşı gidin 🤲🏼 allah yardımcınız olsun
Eylul3434 haniferesko sadece karnımın altında aşırı derecede kramp giriyor midem bulanıyor elim ayağım boşaldı bide sürekli gazım geliyor ve geçmiyo bir türlü uykudan uyandırdı
Mervepol Eylul3434 aynısı bende de oldu 2 saat her 10 dakika da bir rahimde agri oldu bende napicqm bilmiyorum ilk gebelik 39 +4
Almira_ Eylul3434 mide bulantısı da bazı gebelr doğumda yaşıyor. Muhtemelen doğuracaksiniz kısa zamandw