Edasude Yerleşme kanamasından belli bir süre sonra mı idrar testi pozitif çıkar arkadaşlar yoksa kanamanın olduğu gün kesin çıkar diye bir şey var mı yoktur herhalde ?
esraEb Edasude ben tesadüfen o gün yaptım testi pozitif çıktı. Birkaç saat sonra da yerleşme kanaması oldu. Reglim 10 gün geçmişti
Hatme Edasude merhaba canım ben adetime 2 gün kala pembe beyaz karışımı bir leke geldi 1 gün kala da sabah ilk idrarla test yaptım anında çift çizgi oldu o günde kan verdim 175 çıktı 2 gün sonrada 320
Liddle_mom Edasude bence alakasi yok ben 6 haftaliktim test yaptim 10 haftaliktim yerlesme kanamam oldu
Parinas Edasude ilk 2 gebeliğimde 4 5 gün sonrasında bu gebeliğimde ertesi günü pozitifi görmüştüm. 4 5 gün sonra öğrendiklerinde hayalet çizgi gibi çook silik çizgilerle öğrendim. Bunda baya belirgindi. Değişiyor herhalde gebelikten gebeliğe 🤷
Musilk-1 esraEb internet te araştırınca yerleşme kanaması adetten iki üç gün önce olur yaziyor demekki bu yanlış
Hatme Pozitif olduğunu öğrendiğim günde çok aşırı hafif kahve lekeler geldi ve beyaza döndü bir daha da olmadı bence test yap çıkar
Edasude Hatme negatif çıktı testte leke kahverengi az şekilde dünle bugün, belkide adet olacağımdır yoksa testte çıkardı diye düşünüyorum
Edasude Parinas hımm anladım yani önce yerleşme kanaması daha sonra silik çizgi gördünüz. Demek iki türlüde olabiliyor
Parinas Edasude aynen değişiyor bence. İnternette 72 saat sonra kana geçer diyor mesela. Ama aynı gün kanda öğrenen de oluyor. Böyle şeyler çok kurallara uymuyor
Edasude Hatme benim düzensiz. Bu ara çok sivilcelenme oldu genelde regl zamanı olurdu yerleşme mi adet başlangıcı mı anlayamadım testte negatif çıkınca ümidim kalmadı pek heralde adete çevirecek
ikimelekannesi___ Edasude bende hiç kanama olmadı beş haftalıkken hafif bir leke geldi bir kere başkada görmedim şuan 6+3
Tgbakrc Edasude benim yerleşme kanaması olduğunda adet olduğumu düşünmüştüm hemen ped falan taktım . Ama sonrasında hiçbir şekilde kanama olmadı hatta neden adet olmuyordum diye bi düşünmüştüm . O gelen neydi o zaman demiştim kendi kendime ama aklıma hamile olduğum bile gelmedi 😂 sonra adet günümden 2 gün geçince test yaptım ve çok net bir şekilde pozitifi görmüştüm
Edasude Tgbakrc hımmm anladım, benim de iki gün çok az oldu bugün hiç bir şey yok, yerleşme değilse normal bir kanama olabilir, doktor randevum vardı zaten şimdi oraya gidiyorum çatlatma iğnesine geçebiliriz