2minnakannesi0 Hanımlar 36+6 olduk 2.gebeligim normal doğum olmuştu ilki bunda da çatıya bakarlar mi yoksa ilki normal oldu diye bakmazlar mi
Parinas 2minnakannesi0 bende bakmışlardı. Amaç müsait mi diye bakmak da değil sadece doğuma da teşvik etmek oluyor
Betulyavuz 2minnakannesi0 bunu bende merak ettim doktoruma sordum , şuan 37+4 günlük gebeyim cuma gidicem , çatı muayenesi olacaksam bilmek isterim diye , ikinci doğumun ve ilki normal yapmayacağım dedi
2minnakannesi0 kbsoysal iki haftadır stres oluyorum alttan bakar mi diye 😂 sorayım dedim belki bilen çıkar
kbsoysal 2minnakannesi0 Hoş benim hamileliğin başından beridir neredeyse 5-6 kez o şekilde muayne ettiler ama her defasında zor geliyor diyorum bu son olsun artık😂
2minnakannesi0 Betuloz ona baksin canım sıkıntı yok hani ultrasonla bakınca bide çatala geç der mi diye bekliyorum bi ondan garip düşünceler 😂
Parinas 2minnakannesi0 açıklığa da çatalda bakarlar zaten. O çatala çıkmadan kurtuluş yok 😀ama zaten ikinci doğum olduğu için mutlaka önceki doğumdan kalma 1 2 cm açıklık olur
2minnakannesi0 Parinas aa öyle mi bunu ilk defa duydum o yüzden 2.dogumlar daha çabuk oluyor olabilir mi ki
Parinas 2minnakannesi0 olabilir. Yollar da açık oluyor 🤭genelde daha kolay ve daha hızlı oluyor. Benimde ilkinden 4 saat kısa sürmüştü
kbsoysal 2minnakannesi0 Gebeliğimin başlarında kist vardı 8 cm ona bakmak için bı kaç defa muayne ettiler. Tam gebeliğin ortasına geldim şu sızıntısı ihtimali vardı bı kaç defa o şekilde muayne ettiler son muaynede de doktor 25-26 haftalıktı bı açılma gördü. Sonra onu takip etmek için alttan muayne etmeye başladılar 😂
2minnakannesi0 kbsoysal masallah ne çok bakmışlar Rabbim hayırla gebeliği tamamlamayı nasip etsin kolaylıkla gelsin yavrunuz 🤭