cglgkdnz kbra92 benimki de erkek 💙 benimde zor geçiyor bir de 17 aylık oğlum var o yüzden biraz daha zorlanıyorum haliyle 🥲
kbra92 cglgkdnz yaaa Allah bağışlasın canım ♥️oğlan da zormuş duyduğuma göre benim ilk geçen sene ikizlerime hamieydim bu aylarda kaybetmiştim bende onlarda erkek di ama hiç böyle olmamıştı ağrım acım karın ağrısı çok fazla ve sürekli de yatıyorum 6 aydır evden çıkmıyorum yürüyüş de yapamıyorum haliyle sadece hastaneden hastaneye o kadar rabbim yardım etsin çok zor oluyor sağlıkla alalim kucağımıza
Sara_bebek Tasya sezeryan olucak ilk cocugum sezeryanla doğduğu için ikincide sezeryanla doğucak Allahin izniyle
cglgkdnz kbra92 yaa başın sağolsun canım çok üzgünüm Allah sabırlar versin 🙏🏻 olsun dinlen olabildiğince herkesin hamileliği bir geçmiyor haftalar ilerledikçe daha da zor oluyor zaten, hamilelik de zor bir süreç kolaylıklar diliyorum 🫂🥰
kbra92 cglgkdnz evet canım malesef öyle şu an 21.Haftaligiz İnslalah ilerisini de görebiliriz rabbim nasip eder bize de çok korkuyorum bazen ama rabbim büyük İnsalalh nasip eder