Liddle_mom Kizlar bebeginin hickirmasini anliyan varmi yada nasil biseydi az once karnimin icinde 5 6 defa kaydi sanirim hickiriyo🤣
Yusufipek1525 Liddle_mom bnde 37+6 gunluk gebeyim gunde en ez bebegi 3 kere hiçkirik tutuyor nedenini doktoruma sordum eli yuzundeymiş ağzina yaklasinca emme reflexi olup sudan içiyormuş fazla içtiginden dolayı çok hiçkirir ddi
Neferut Liddle_mom hıçkırık birkaç dakika sürüyor aynı yer seğiriyor sürekli benimki doğdu yine sürekli hıçkırıyor bide hıçkırıktan nefret ediyor sinir oluyor hıçkırık tuttuğunda sinirli sinirli emzik emiyor 😂
Esrakalkanc Haftayıö miniğim bazen oyle hıckırıyorkı karnim sallanıyor ya cok guzel Bı duygu ilerleyen zamanlarda daha net hıssedıceksjn:)
Liddle_mom Yusufipek1525 yaa bak bunu bilmiyodum hic ama saglikli bisey bebek icin hickirmak yani bu haftamda oyle yaziyor
tlnbsky94 Haftadayım ilk hamileliğim yeni son 1 haftadır hissediyorum bebeğimin hareketlerini gün içerisinde hep birkaç kez üst üste baloncuklar varmış gibi oluyor hıçkırdığı için mi oluyor yoksa tekme veya vurma hareketimidir sizce
Aslaninannesi_ Ritmik şeklinde pıt pıt oluyor benim oğlumu günde 5 6 kere tutuyor doktor iyi bir şey besleniyor demek ki diyor