Sazenin Kızlar bazen yemekten önce demir ilacını içmeyi unutuyorum, yemek yedikten 2-4 saat sonra da yutulduğunu biliyordum, ama ben uyumadan hemen önce içip uyusam sıkıntı olur mu acaba 🫣🤔
seyma0661 Sazenin bende bazen sabah içmeyi unutup, gece aç karnına içiyorum. bir şey olacağını sanmıyorum zaten demiri düşük olanlara günde 2 tane içiriyor doktorlar. Sadece öncesinde aç olmanız yani 2-3 saat yemek yememeniz iyi olur
Starkmama21 Sazenin ben günde iki tane alıyorum bende unutuyorum yaklaşık bir saat önce içtim bence bir sorun olmaz .
myangelson Sazenin ben sabaha karşı uyanınca içiyorum 5-6 gibi. Sağlık ocağındaki ebe öyle tavsiye etmişti hem yan etki yaşamazsın kalkar kalkmaz da kahvaltini yaparsın dedi
Sazenin Eylley ay az önce içtim de aklıma takıldı uyucaktım da 😅 demirim zaten düşük çıkmıştı atlamak da istemiyorum , çok teşekkür ederim inşallah sıkıntı olmaz 🌸✨️✨️
Sazenin seyma0661 bende hem sabah hem akşam yutuyorum baya oldu bi şeyler yiyeli, uyuyacaktım tam aklıma takıldı uyuyamadım 😅 teşekkür ederim 🌸
Sazenin Starkmama21 2 tane içmeme rağmen çok dolu çıkmamıştı o yüzden atlamak da istemiyorum, teşekkür ederim ✨️
Sazenin myangelson ben işte hem sabah hem akşam içtiğim için akşam yemeği öncesi bazen unutabiliyorum, yan etki çok yaşamıyorum bi tuvalete çıkmam biraz azaldı. İçip uyumak çok sıkıntı değil o zaman 🤭
omerimaskim Sazenin Gebelik için ben daha kullanmaya başlamadım. Ama öncesinde içtiğimde midemi ağrıttığı için gece içerdim. Sıkıntı olmadı depoları doldurabilmiştim o zaman. Şimdi bir hafta sonra filan tekrar başlıcam. Bakalım 🤷♀️
Sebiihanm Sazenin hiç sorun olmaz bende ilk zamanlar aşırı mide bulantısı falan yapmıştı doktorum gece yatmadan önce alabileceğimi söylemişti bende o şekilde kullanıyorum hala . Sadece dikkat etmen gereken şey ilacı içer içmez yatma uzanma yani yatağa geçmeden bi 15-20 dk önce al öyle uyu sağlıkocağındkai ebe bana öyle kullan dedi
Sazenin Sebiihanm ay iyi doktor da öyle tavsiye ediyorsa iyi 🫠 bu hamilelik ne garip şey ufacık bi detay bile ne çok kafasını kurcalıyor insanın 😅
myangelson Sazenin hee benimki günde 1 o yüzden öyle yapıyorum sabah akşam olunca unutur insan 🥲 ama birşey olmaz ya gece içen de çok gördüm
Sazenin myangelson evet evet burda da yazmışlar içiyoruz, doktorum içebilirsin dedi diye 😅 içtim uyudum gece şifa olsun artık 🤭