tubavarlikk Buzmavise az kalsın bende taşınacaktım çok şükür ki evi sattığımız aile kiracı olarak oturabilirsiniz dedi, Allah yardımcın olsun 🥲❤️
Buzmavise tubavarlikk aşkım benim ev 3 ay önce teslim edilecekti girmeden eksikleri yapalım dedik teslim süresi uzadı doğumdan sonra geçecektim ama kira vermek de işime gelmedi taşınıyorum bugün hem evi temizlediler hemde ben eşimle biraz evi topladım cumartesi de nakliye girecek hayırlısı olsun bakalım yeni evimize kızımızla karşılarız inşallah 9
Hilallly rubeyyisarah aynı haftayız bende hep erken doğururum gibi hissediyordum 2 hafta önden gidiyor bide yarın kontrolüm var dua edin açılma sancı bişey olsun artık
Buzmavise Hilallly benim civcivde 2 hafta ilerden gidiyor 30. Haftadan beri de erken doğum riskim var ama sancım var doğurmadım 😆 ilerden gitmesi bir şey değiştirmedi bende
Blueeberryy Buzmavise benim doktor ilerden gitmesi erken dogum olcak anlamina gelmiyo demisti ve gelmedide 2 hafta ileride ve 41. Haftada zorla dogurduk😂
Buzmavise Blueeberryy ay sen doğurdun ya çok mutlu oldum Allah bebişle kocanla sağlıklı sıhhatli yıllar göstersin inşallah
tubavarlikk Hazii19 dün kontrole gittim hafif sancıların başlamış dedi doktorum, nst’me bakıp☺️😁 karnım sertleşip duruyo dünden beri , normalde de oluyordu ama şimdi düzenli gibi sanki hep oluyo🤭 ama ağrı sancı sıfır
Hazii19 tubavarlikk kontrole gittim cumaya doğum şekli karar verilecek henüz sancım filan yok ama uyuyamıyoruuumm🥲 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Blueeberryy Buzmavise hic dogurmicak gibiydim halbuki 🤣🤣 sagol canimm insallah sende saglikla kucagina al insallah😍🤲🏻
tubavarlikk Hazii19 hadi hayırlısı olsun inşallah, ben de her gece bu gece mi acaba diye diye bakalım ne zaman olacak 🥹 sırt ağrım var şimdi de sırtım üşüyor gibi üst taraflarım
Hazii19 tubavarlikk doğum yapınca yaz bakalım kim daha önce doğuracak 😅 2-3 gündür reflüm arttı ölüyorum resmen
tubavarlikk Hazii19 ya o çok fena , hamileliğin en zor kısmı sanırım mide yanması reflü , 🌸 güzel haberlerle buluşalım amin 😍