Brgmde Bebek bu hafta kilosu az cıktı zaten demekki iyi beslenmiyorum diye düşündüm 35 haftalık gebeyim gören hiç kilo almamışsın diyorlar kilo sorunum yok zaten birazda alsam iyi olur diyorum hem bebekiçin protein alıcam hemde kendim için biraz kalıcı kg almak istiyorum ama yiyorumda yani yaramıyormu acaba?
Ruzgargulus Brgmde kiloyu senin degil bebegin alması gerekiyor yine sende saglıklı beslenebilirsin ama bebege kilo aldıran kefir çig kuruyemiş kaşar muz tahin
Mutluaile1 Brgmde Bebek için kahvaltiya yumurta cig Kuruyemiş vs ekleyin oglen ara öğüne muz ustune 1 tatli kaşığı tahin dökün yanina 4 ceviz yiyin aksam yemeğini sebze et haftaya yayın mutlaka ne alabiliyosaniz tüketin kendiniz içinde bilmiyorum yani benim bi arkadaşım bebe bisküvisini süte katar yer yatardı ama bunu gebelikte yapmadı normal zamanda kilo alamıyor diye onu hep yerdi gece yatmadan yemek yiyordu
De25 Brgmde ben 59 kilo ile hamile kaldım 57 ile doğum yaptım bebeğim sisi inmiş halde 2.750 idi ve şuan çok sağlıklı bence kiloya çok takılma önemli olan senin doğumdan sonra beslenmen sütünün iyi süt olması ve yağlı olması bak ozqmn bebek nasıl sağlıklı oluyor
-pnr- Brgmde Hamileliğimin başından beri kahvaltıda 2 adet haşlanmış yumurta yiyorum,kuruyemiş( ceviz,fındık,badem ) muz ve avakado hamilelik boyunca hep hayatımdaydı.
Brgmde Ruzgargulus hamilelikle ilgili değil normal zamandada standart kilomda olmak istiyorum zayıf görünümü sevmiyorum ayrı ayrı iki soru sordum aslında ki hemde bebek de 3 haftada iyi kg almamış 32 den 35 e 300 gram almış çok az. bebek için kilo alması gereken şeyler icinde yemem gereken şeyler var onu sormuştum
Brgmde Hasret72 32 den 35 e kadar sadece 300 gram almış bebek haftada 100 gram da cok az normwlde 3 günde alması gereken gram . günlük 30 gram alıyorlarmış 28-32 arası iyi kg almıştı tekrar düzgün beslenmem lazım ozaman kendimde 2 kg falan almıştım şuan aldığm kiloda gitmiş ne kendim almışm ne bebek
Hasret72 Brgmde anlamadım ki nr dediğinizde bebek kilosu iyise bence sorun yapmayın, bazı insanların yapısı öyle kilo almıyor
Brgmde Mutluaile1 5 kg alsam kendime yeterli aslında cok fazla istemiyorum ama kilo almak vermekten daha zor geliyor cidden. Bebek içinde yazılanların hepsini deneyeceğim sağlıklı beslenerek
Brgmde Hasret72 diyorumki haftalık 200 gram alması gerekirken 21 günde 300 gram almış. Kilosu 1 hafta geride gibi benim durumumun yapıyla alakası pek yok aslındw Doğru beslenince bebek güzel ilerliyordu bu ara beslenemedim pek iştahsızlıktan. Şimdi tekrar önerilenleri deneyeceğim
Brgmde De25 canım öyle orası tabiki takılma değil konu bebekden açılınca bebekten bahsettim Benim sorum tamamen fizikle ilgili standart kiloma gelmem için 5 kg almam gerekiyor kendim için soru sordum aslında Zayıf görünümdense sağlıklı görünüm daha iyi geliyor
De25 Brgmde yani kilo.alman için bi neden varmi hani sağlıksız falan mısın yoksa ben eski kiloda olayım falan mi
Ayshababy Brgmde şuan alsan bile kilo dogumdan sonra gider o yüzden emzirirken kilo alabilirsin şuan alsanda dogurdunda gider
Brgmde De25 Beden kitle indeksi diy ebirşey var onun düşüğüde risk yükseğide standart tam uygun olmqk istiyorum bahsim bu neler kilo aldırır diye sordum
De25 Brgmde ben merakımdan sordum aslinda yani sizi kaçırmak için falan da değil yanlış anladınız galiba kusura bakmayin
Brgmde De25 siz cevaplamadan yorumu düzenledim üstte yazanı da siz zannettim üst üste ikidefa niye kilo almak istiyorsun diye sordunuz zannettim siz kusura bakmayın❤️