Pelnztrk Ben 31 haftalık olacağım karnım sanki daha üste çıkmamış da , inmesini bekliyim😀 ben anlamadım bana karnım daha küçük geliyor
babyiscoming_ Pelnztrk herkesin vücut yapısı farklı tabi iç karnınız geniştir belki bebeğin gelişimi iyiyse göbeği boşverin gitsin😄🌸
Elfelf475 babyiscoming_ bana kanala girmiş aşagı da düşmeye başlamış karnın dedi. Ama bu hafta da daha iki haftadan önce gelmez dedi 😁 onlar bir şekilde anlıyor aslında ama aksi bir durum olmazsa tahmini zaten doğum zamanını söylüyor. Ama benim ikinci çocuğum olduğu halde ben baya meraktayım ne zaman nasıl gelecek bu çocuk 😅
Pelnztrk babyiscoming_ ayın 31nde gidicem doktora 1 aydır gitmiyorum, umarım iyidir. 3 haftadırda iyi infulenza geçiriyorum valla fenayım😔☺️
Elfelf475 babyiscoming_ inanın ilki daha iyi bilmemek bilmekten daha kolay bazen 🤣 ben şu anda başıma ne geleceğini biliyorum ve bu hiç hoş değil 😅😅
Pelnztrk babyiscoming_ hemde hiç valla 2 serum ile bugün biraz daha ayaktayım ama öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı hala devam😢 evet az kaldı şükür herşey yolunda olsunda çekerim ben hastalığı sorun değil vallahi
yazbebisi_ babyiscoming_ ay bu olay nedir ben 17 haftalığım bilmiyodum bu konuyu, bebeğin doğum için aşağı inmesi mi oluyor
babyiscoming_ yazbebisi_ evet bebek aşağı iniyor kanala doğru ve karın düşüyor doğum zamanı yaklaştıkça
babyiscoming_ Pelnztrk ah ah annelik işte geçen hafta bende bir hastalık atlattım mide bulantısı kusmadan 3 gün yemek yiyip içemedim serumla ayakta duruyordum düşündüğüm tek şey bebeğmdi🥹
Pelnztrk babyiscoming_ gerçekten öyle tek düşündüğümüz bebeklerimiz onlar sağlıklı olsunlar da önemli değil gerisi ☺️😢
Htcsnmtn Ben 39. Haftadayim bebek 3 haftadır kanalda ama benim göbeğim hâlâ düşmedi bu normal mi göbek düşmeden de doğum olur mu