Cengel Kızlar merhaba 25 haftalık gebeyim. Ve bebeğimin gelişimi 4 gün geriden geliyor. Böyle bir durum ile karşılaşan varmı? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
kbratrkylmz Cengel var kilosu azdı son haftama kadar avokado yumurta ceviz tükettim ilaçlarımı düzenli aldım şimdi normal
esca344 Cengel biz de öyleyiz doktorum hiçbir önemi yok usg de bir hafta önde geride gösterebilir dedi bir haftaya kadarı zaten uyumlu kabul ediyoruz hastasıyla uyumlu dedi 4 gün küçüktü sonra 3 gün ileri çıktı mesela bir ay sonra yine 4 gün geri bunlar normal süreler
Zhra42 Cengel Benimde normalde 1 gün geriden gelirdi geçen gittim 1 hafta geriden geldiğini ve bunun sıkıntı olduğunu söyledi adet tarihimi değiştirdi fakat 1 haftadan da ne olabilir ki
Rozzzzaa Cengel benimde 22 . Haftdan bu yana geriden geliyordu ama toparladı kendini 33. Haftadan sonra
Zhra42 Cengel Orası öyle tabiki ama insanın canı da sıkılmıyor değil neden 1 gün geriden bebek 1 hafta oluyor acaba kansızlık anemisi var alakası olabilir diye düşündüm düzenli ilacımı kullanıyorum bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorum bakalım birdaki kontrolde ne diyecek
Gmzmrt0964 Ben 39+6yım donuçlarda hep 37lerde çıkıyor anlamadım geç döllenme mi gelişim geriden mi geliyor , doktorda bir şey demedi bu zamana kadar
Cengel Rozzzzaa Aaa kendini toparlama varmı? Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bizimki de haftasına yetişir. Neler yaptınız toparlanabilmesi için?
zge13 Cengel 3 haftaya kadar gerilemişti 4 hafta olunca perinatolojiye gönderiyorlar detaylı ultrasonda tekrar bakıyorlar ama sorun çıkmadı sadece adete göre doğurucaksın bukağıdı al acilden bunla gir dediler
ayskkc Son durumunuz nedir bilgi verir misiniz lütfen. Şuan bu durumdayım yeni öğrendim ve çok stresliyim zge13
Brgmde Cengel o haftada hatta 16 da bi 25 de bi 1 hafta hep geriden geliyordu bebeğim sonradan toparladı kuzum hatta geçiyorlar bşle takma beslenmene dikakt et ara öğünler atlama
zge13 ayskkc gelişmede gerilik çıkmıştı doğum tarihini de değiştirdiği için makine otomatik adet tarihini baz alacaklar denmişti kontrol için perinatolojiye gitmiştim ama bir sıkıntı çıkmamıştı.
Rozzzzaa Cengel bol bol et balık , çiğ kuruyemişler özellikle kabak çekirdeği muz yeşil yapraklı sebzeler