Gizemyunusduman Anneler bugün keyfime dicek yok çok mutluyum dünya yansa umrumda değil O durumdayım şu an 22 haftadır cinsiyet için türlü türlü tahminler yapıldı ilk 3 ay çok kustum kilo verdim diye kız dediler sonra deli gibi ekşi yedim diye kız dediler yüzümde sürekli sivilce çıkıyo diye kız işte kız annenin güzelliğini alır dediler ama benim aslan gibi oğlum oluyo. Oğuz Ege'm geliyor. Hamileyken söylenen bir çok şey var bende bu söylenenlerden dolayı hep kızım olucak sanıyordum ancak bugün öğrendim ki söylenen herşey doğru olmuyormuş. Doktorumun da dediği gibi ekşi yiyip erkek doğuranda var kız doğuranda bunu Allah'tan başka kimse bilemez.
d190516 Gizemyunusduman işte aynı ben 😂bana da hep aynılarını söylediler ama oğlum ASLAN geliyo 💙🦁daha dün öğrendik cinsiyetini 🙈
seyma281015 Gizemyunusduman Sanki cinsiyeti öğrendiğiniz için değil de, erkek olduğu için aşırı mutlu gibisiniz. 😂 hayırlı olsun.
Gizemyunusduman d190516 bende bu sabah öğrendim çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gizemyunusduman Portakalcicegim 18.haftamda kız gibi demişti ama sakın sevinme bir daha ki kontrolde erkekte diyebilirim kesin değil dedi ama bugün kesin konuştu %100 erkek dedi bacaklarını kocaman açmış resmen yiğidin malı meydandadır dedi sıpa 😂
Sehermelisa Deli gibi limon yiyorum Rabbim nasip ederse oğlum olacak 🙏🏻Tatlı ekşi Güzellik çirkinlik hep batıl inanç
Gizemyunusduman seyma281015 ben rüyamda 3 kere erkek görmüştüm öyle hissetmiştim ama herkes bunlar kız belirtisi diyince kendimi kıza hazırlamıştım doktorum bugün erkek diyince içten içe oğlum olsun istiyomuşm onu fark ettim