Nuray1905 Kızlar iki hastanede de beğendiğim doktor var. Fiyat olarak Liv 75 medicana 85. Ama konum itibariyle medicana daha iyi gibi. Hastane şartları olarak ikisinden birine giden var mı aranızda memnun olan var mı? Ayyy ben neden bir türlü karar verip paket alamadım ya 😔😔😔😔
Duruxxx Nuray1905 doktorumdan çok memnun olduğum için medicanadan paket almıştım ama hastane olarak baktığında liv daha iyi ablam orda doğurdu ordan biliyorum hangisinin sizin için önemli olduğuna bakmanız lazım ben doktor tercihimden dolayı medicanadayım
Hellobeybii Nuray1905 Normalde hastane olarak Liv’i sanki ama hangi doktor içinize siniyorsa hangisine daha çok güvendiyseniz ve bağ kurduysanız onu seçin derim. Sonuçta kendinizi ve bebişinizi emanet edeceksiniz içinize sinmesi lazım🌸
BlogKubce Arkadaşım medicanada doğum yaptı ve epey memnundu doktor olarak kimi tercih ettiniz bende medicana düşünüyorum da doktor tercihi bilemiyorum birde bu fiyat güncel fiyatmı acaba içeriği nedir
Nuray1905 BlogKubce fiyat güncel ama hem hastane hem doktor yorumlarına baktığımda Liv daha çok aklıma yattı oradan paket aldım yeni canım
Hnduzum Ben gebeliği ilk öğrendiğimde Liv de başlamıştım ama Dr dan hiç memnun kalmadım, sonra medicanaya geçtim Dr dan çok memnunum ama hastane aşırı kalabalık her randevulu gittiğimde en az 30-45dk bekliyorum
Eternal06 Hangi il için soruyorsunuz bilmiyorum ama Ankarada doğum için Medicana daha iyi. Normalde Livi çok tercih ederim ama doğum için olumsuz şeyler duydum çok fazla