Umaysrky Kızlar detaylı ultrason için doktor ikili testlerde olumsuzluk yoksa şart koşmuyoruz doktordan doktora değişir dedi siz yaptırdinizmi
yeni_anne2 Umaysrky tabıkii yaptırdım ikili testler genetik hastalıklara bakıyor detaylı organlara bakar teker teker farklı şeyler yanii
TKumsall Umaysrky ikili testten daha gerekli bir şey detaylı yarık dudak eksik eklem beynindeki damarlar kalbi kalbine giden damarlar vs herşey tek tek detaylı olarak bakılıyor misal kalbinde doğumdan hemen sonra müdahale edilmesi gereken bir anomali olsa bunu size söylüyor ve rapor veriyor doktorunuza gösteriyorsunuz ve doğumdan sonra vakit kaybedilmeden müdahale ediliyor vakit çok önemli böyle anlarda Allah korusun tabiki ama bunları düşünmek gerekiyor ikili testi vs diğer testleri bile yaptirmasaniz detaylıyi yaptırın bence detaylı önemli
Pelnztrk Umaysrky detaylı ultrason 2li 3 4 lüden çok farklı birşey yaptırılması lazım bence brn 2li 3 4 lü testlerin hiç birini yaptırmadım bir tek detaylı yaptırdım
Umaysrky Pelnztrk İkiliye girdim bende bunuda randevu aldim doktorun soyledikleri aklimi karistirmisti ama cogunluk benim gibi dusunup tedbir almis emin oldum bende:)
Baby_B Umaysrky bana öyle demislerdi Erken gidildiginde yanilmalar olabiliyor net gorunmuyor demisti doktorum
Girlmama Umaysrky ne alaka ya bebeğin bir hastalığı olsa bütün organlarına bakılması lazım bence hemen doktorunu değiştir 20. haftadan sonra git detaylıya sakın aksatma
Umaysrky Baby_B randevuyu aldim ama bilmiyorum 19+6 20 denilebilir yinede yanilma diyince tedirgin oldum
Umaysrky Hamide_00 umarim guzel sonuclarin olur 2li ve detayli oluyorum bende ikinci hamileligim benim de bakalim guzel sonuclarimiz olsun😇
hamcokelek33 Kesinlikle ikili testten daha önemli bişey bence. Asla kaçırılmaması gerekiyor, ikili tarama testi temiz çıkanlarda bile anormaliler tespit edilebiliyor çünkü