Zakine Yemek istiyorum hala bisey yiyemedim sivi sadece ,bu gazi cikaramiycam acimdanda olcem heralde ,yesem nolur ya
bhtrolcay Zakine hastanede size yemek vermedimi ? Sezaryandan 4 aaat sonra su tükettim sonrada yemek vermişlerdi
deniz_95 Zakine bende gece 1’de gaz çıkarabilmiştim o saatte de açık bi yer bulamamıştık kışın aç açına yatmıştım😂😂😂😂
Elzeminval Zakine bol yürümek dışında başka bir çözümü yok yerseniz ilk tubaletnizde ciddi sıkıntı yaşarsınız bol yürüyün mutlaka ve su için hep
okk Zakine enteresan vermiş olmaları gerekiyor önce su sonra en azından hosaf corba türü veriyorlar yani bende öyleydi katı yiyecek vermiyorlar sadece
Cihangir09 Zakine sadece su değil çorba ve hoşaf tuketebilirsiniz ve bolca kahve. Sadece katı gıda yiyemezsiniz gazı çıkarmadan. Suyla gaz çıkarmanız zor olur mutlaka hoşaf ve çorba için
myangelson Zakine ayyy ilk doğumumda bende öyleydim akşam acil doguma alınmıştım ertesi gün akşama doğru anca gaz cikartmistim-tuvalete gitmiştim. Katı gıda yasak ama çorba falan içebilirsiniz çorba verilmedi mi? Yoğurt falan veriliyor. Gaz çıkışı olmadan katı yemeyin bağırsaklarda sıkıntı var mı yok mu diye yedirtmiyorlar o yüzden gaz bekleniyor
Newmomdml Zakine sigara kullaniyrosaniz bi dal icin annem kd de calisiyordu gazi cikmayan hastalar ne zaman sigara icse 1 saat icinde gaz cikartiyor diyordu 😁 nikotin bagirsagi hizlandiriyor ya o yuzden
tazebiirannee Zakine sizin hastane bi garip bence bana doktorum gazın önemli değil demişti yemek yollamıştı çorba komposto sonrada kahve içmiştim
Happy-melek1997 Zakine ben 2 hafta önce doğum yaptım bi 4 saat sonra falan önce biraz su meyve suyuyla başladık ardından çorba ve yoğurt verdiler gece 11 de de kaldırdılar beni ertesi gün gazımı çıkardım yürüdükçe zaten katı yemek vermezler de bi çorbada mı vermediler
Niiillloooyaaa Zakine benim bildigim taburcu icin gerekli gazini cikarmak tuvalete falan cikmadan taburcu edilmiyor da yemegi sizden duyuyorum yemek yemezsen nasil gazini cikaracaksin ki
TKumsall Zakine iyide çorba tarzı sulu şeyler yiyebilirsin gaz cikarmasan da neden yemedin ki yasak değil
TKumsall Zakine hayır canım nerelerinden uyduruyorlar doktorunuzu cagirsinlar söyleyin çorba yemek istiyorum onada yok diyorlar diye öyle şey olur mu yemek yemeden gaz cikaramazsiniz ki ayrıca emzirmeniz içinde illaki yemeniz gerekiyor sacmalamasinlar
TKumsall Zakine tabiki katı yiyecekler yasak gaz çıkarmadan ama sıvı şeyler yasak değil uydurmasinlar
myangelson Zakine çorba sıvıdır kalkıp da iyice bol taneli çorba içecek haliniz yok ki normal çorba iceceksiniz ben mercimek tavuk çorbası falan içiyordum katı gıda ekmek vs cignemeli şeyler yasaktır çorba da mı icmiyorsunuz?