Mommerve sedefyrs1101 inş bizimde öyle olur içim rahat ama yine de bir endişe oluyor malesef hayırlısı bakalım 🌸
Mommerve Almira_ malesef kanala girdiğini anlayamıyoruz biz keşke anlasak da içimiz rahatlasa bir nebze ☺️
Aysgul_tzluu Mzzz şuan 38+6 bebek kilosu 3800 aşağıda olabilir yukarısı da çatın uygun ama suyun sınırda 3 gün sonra su durumuna göre sezeryan ama bebek iri riske gerek yok dendi sizin ilk gebelikte mi iyiydi ve öneriniz ne
Mzzz Aysgul_tzluu ilk bebeğim 3740 doğdu bu ikinci bebegindi canım 🤗 bol bol yürüdüm yürüdüm ilk bebeğim küçük olduğu için eğilip kalkma gibi şeyleri bolca yapmak zorunda kaldım hep hareketliydim 🤗
Mommerve Ahsen-01 merhaba çok şükür doğum oldu geçen hafta 10 saat suni sancı çektim bebek kanalda ilerlemedi ve açılmada aynı 4 cmde kalınca sezeryan oldum kordon dolanmış fazla şekilde
Mzzz Aysgul_tzluu bilemiyorum canım herkesin vücut yapısı farklı ilk gebeligimde çatı muayenesindr doktorum 4 kiloyu bile dogurursun demişti ordan Alasilir mı bilmiyorum
Ahsen-01 Mommerve Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlısı böyle imiş demek canım sağ salim kavusmussun yavruna önemli olan bu darısı da bekleyen bizlerin başına kolaylikla sağ salim bir seste inşallah