Hatme Anneler! Adetime 1 gün kala evde idrar testim pozitif çıkar çıkmaz kan vermeye gittik ve ilk öğrendiğim değer 175 ti 2 gün sonra 320 arttı şimdi aradan 2 gün geçti ve yarın tekrar kan vericem sizce değer artışım normal mi ??
Serifekeles Hatme normal bende ilk verdiğimde 111 ikincisinde 250 lere çıktı çok erken denildi sabretmen lazım 5. Haftada kese 6 da kalp atışını duydum hayırlı olsun
Anonimcik Minikbebegimm06 ya bende size sormak istiyorum benim de çarşamba vermiştim 692.8 çıkmıştı cuma da verdim 1284 çıktı sizce benim artışım nasıl acaba 🤔
Anonimcik Esma006 ya bende size sormak istiyorum benim de çarşamba vermiştim 692.8 çıkmıştı cuma da verdim 1284 çıktı sizce benim artışım nasıl acaba 🤔
Hatme Serifekeles çok içim rahatladı teşekkür ederim❤️ benimde çok erken sanırım pazartesi 320 çıktı bugünde daha adetime 3 gün geciktin olarak gösteriyor uygulama
Serifekeles Hatme muhtemelen benim gibi çok erken öğrendin canım sabret korkutma boşuna kendini hatta ben ilk doktora gittiğimde kese bile yoktu senin gibi sabırsızlıkla bekledim
Anonimcik Hatme çok ben işte son kan verdiğim gün cuma günü yani 1284 de doktor kese göremedi kan aldı tekrar 2 hafta sonra gel dedi dayanamadım haftaya gitmem lazım normalde ama yarın gidicem 🤣 sizce artış nasıl acaba
Hatme Serifekeles Evett çok erken öğrendim adetime 1-2 gün vardı ve kese gözükmeyince kan aldılar 175 ile öğrendim 😊 çok stresliymiş ama insan endişeleniyor ister istemez
Hatme ecelif90 doktor ayarlamaya çalışıyoruz şuanlık sadece aile hekimime gidip beta artışına bakıyoruz 1000 betayı geçsin doktoruma gidicem