Nag Guzelgunlerrr prodoctorda aksam sabah fark etmiyor en azından silik çizgi ilk 5-10dk da çıkması lazım sonraki sonuclar geçersiz oluyor
anneeolmkkk @“Guzelgunlerrr”#p35459199 canım geçen ay benim 2-3 testim aynı bu şekilde çıktı çok umutlanmıştım ama kan negatifti maalesef prodoctorda kuruma çizgisi oluyor. Sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah hamilesindir🙏
Ynss 20 dk sonrası geçersiz sayılıyor diye biliyorum eğer adet tarihinden çok erken bakmadıysan ikinci çizgi anında çıkıyor zaten bir iki gün daha bekle tekrar et bence kafanı karıstırmak istemiyorsan en iyisi kan testi
Guzelgunlerrr Ynss canım adetim çatlamamın üzerinden 10 gün geçti daha 2 günüm var aslında yapmama biz duramadık
Guzelgunlerrr Ltfye63 canım yeni mi çektin kuruma çizgisi olmadığına emin misin bi heyecanlandım sen öyle deyince
Ebruebos Guzelgunlerrr canım ben 2,3 kez yaşadım kan verdim negatif çıktı hatta dün biri sormuştu yine aynı böyleydi kan verdi negatif. Ama bilemeyiz tabi kan vermeden. Daha varmış adete yarın sabah tekrarla biraz koyulaşma varsa vardır bence.
Guzelgunlerrr Ltfye63 hayırlısı inşallah kimiside oluyor demiş artık 2 gün daha bekleyeceğim yoksa da kan vereceğim
Guzelgunlerrr Ebruebos ya 2 gün sonra yine yapacağım kimisi yok diyor kimisi var diyor artık 2 gün daha bekleyim olmazsa kan vereyim