Mrvsmt2502 Mehriban_21 aynısını yaşamıştım 18 haftalıkken çok şükür sorun olmadı ama ekstra ağrı kanama vs varsa beklemeyin acile gidin ben gidip kalp atışını dinlemiştim
Leylasiva21 Mehriban_21 benim kızım hergün üstümde zıplıyor çok şükür bişi olmadı ama kanama varsa acile gidin
Tazegelin12 Mehriban_21 Kızıma hamileyken oğlum araban kendını geri doğru atmıştı kafası karnıma geldı aşırı sert bi şekilde baya canım yandı o an ama kızma bişey olmadı şükür içinde bulundukları sıvı onları koruyo
mavikelebek3 Benimde yeğenim belime doğru yanlışlıkla vurdu 6 haftaligim sukur bisey olmadi bebeğin kalp atışını falan duyduk
hamcokelek33 Benim de 19. Haftada karnıma güvenlik turnikeleri var ya o çarpmıştı geçerken, hafif ağrı oldu sonra geçti. İçiniz rahat etmezse bi acile kadar gidip kalp atışını dinleyin🥹
Tugba2794 Mehriban_21 ben 6 aylık hamıleyken merdıvende dustum korkuyla acıle gıttık hıc bır seyı yok denılmıstı kafamda turlu turlu senaryolar yazmıştım 🥹 ama tabii sız yıne de gıdın ıcınız rahat etsın