Jdjdjdldl Guzelgunlerrr doktora muayeneye ne zaman gideceksiniz bende biraz beklesem mi hemen kese gözükmüyor sabırsızlanıyorum da
Guzelgunlerrr Jdjdjdldl canım ben 2 hafta beklemek istiyorum ya hem gitmişken keseyi hemde bebeği görmek için diğer türlü git gel daha zor oluyor stres oluyor
imcakir Guzelgunlerrr ben bugün tekrar kan verdim 383,52 çıktı 🤭 normalde 150 çıkması gerekiyordu 🙏🏻🤲🏻
Jdjdjdldl Guzelgunlerrr hadi bakalım aynı zamanlarda test yaptık bende sabah kan verdim sonuç bekliyorum ☺️
Guzelgunlerrr imcakir benim aslında bat 20siydi ona göre 5+2 olmam gerek ama ben geç yumurtlama gördüğüm için adet tarihini 1 hafta sonrasına attım doktorlarda öyle yapıyomuş allahtan takip etmiştm yumurtlama zamanı mı yoksa şu an vah tüh diyebilirdim 🤣
imcakir Guzelgunlerrr aaaa çok iyi yapmışsın 😂benim dündü bat, bende takip etmiştim aynı muhtemelen 10-11 ocak yumurtlama görmüştüm zaten tam 12 sonra yaptım 22 sinde öyle diyorlardı doğru çıktı silik çizgi ile öğrendim 🤲🏻
Guzelgunlerrr imcakir aynen canım hayırlısı artık sağlıklı bi şekilde gelişsin büyüsünde kucağımıza alalım❤️
imcakir Guzelgunlerrr benim lekelenmem oldu çok gerildim dua et inşallah normaldir 🙏🏻 doktora da gidemiyorum şuan inşallah devamı gelmez yerleşme felandır 😭
imcakir Mamiko_2020 açık sulu kahve serçe parmak kadar Yerleşmedir diyorlar ama tekrar gidip bakmaya korkuyorum Peçeteyle silince bir şey gelmedi ama kasık ve bel ağrım da olduğum için acaba düşük mü yapıyorum diye korktum ama bu ağrılar ara ara oluyordu Ama ters bir şey olsa beta bu kadar yükselir miydi onu bilemedim
Mamiko_2020 imcakir kötü düşünmeyin 🙏🏻bencede yerleşmedir 🥰insan ister istemez tedirgin olur en kötüsünü düşünüyor ama şuanlık yerleşme gibi 💕kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok bence ama tabiii doktorunuza gidin her ihtimale karşı,içiniz rahat eder 😊
Guzelgunlerrr imcakir canım inşallah kötü bir şey yoktur kötü düşünme sabah hemen doktora git ama ihmal etme ❤️ dualarım seninle
Nuriay imcakir canim yerleşme kanaması adet zamani olur sizin bat 10 11 ocak idise eger yerleşme zaten coktan olmus kontrole gitmişsiniz bende boyle lekelwnme cok oluyordu gebelikte ilk zamanlar cok haraketden ve s ola bilir korkmayin ama doktor sart ozelede olsa gidin progestron filit falan bisey yazsinlar siz e dinlenin bol sivi tuketin