Ruya22 Mrbb arkadaşlar sizden bi konuda tavsiyelerinizi istiyorum.3 aylk hamileyim bu zamana kadar sürekli mide bulantısı yaşadım.Halada devam ediyo ama şu son 2 haftadır ne yesem kusuyorum.Yediğim hiçbişe midemde kalmıyo.Napmam gerekiyo çok zor durumdayım.Kontrolümede daha var Yemek yemeye korkar oldum.:(
Derinnge34 Ruya22 tek çare serum. Bende aynı durumdaydım serumlarla ayakta kaldım. Susuz kalırsın halsiz düşersin
Askkokuluyavrum Allah yardımcın olsun ben de 2 aylığım insAllah tez zaman da geçer bende aynıyım kusmam yok sadece mide bulantım vr insAllah kusmam başlamaz
melike0411 Bende 18 haftalık hamileyim 6 haftadan beri kusuyorum zamanla biraz azalıyo ama bu zamana kadar hep çorbayla yaşadım doktorum rennie yazdı mide yanması ve eksimesi icin yemekten sonra içiyorum rahatlatıyor biraz istersen bi danış doktoruna rennie ve gaviscon
Ruya22 😔Ya ilk aylar mide bulantım vardı ama arada kusuyodum. Şimdi 2 öğün yemek yiyorum ondada yediğim gbi kusuyorum su bile içemiyorm doğru düzgün 4.aya kadar geçer diyolar inşş Rabbm hepimizn yardmcısı olsn minklerimz sağlklı olsnda kendimi düşünmüyorm onlarda sıkıntı oluck die tereddütm.