Ayshababy kızlaar 20 haftalık hamileyim ögleden sonra vajinal ağrısı başladi çok tuhaf bi ağrı çok cişim varmiş gibi batma hissi var geçmiyor doktor rahim ağzi uzunluguna bakti 41mm yaziyordu gayet iyi dedi enfeksiyon testi temiz çikti sizdede oyle oldumu
Aise2861 Benimde öyle oluyor vajina kemiklerim ağrıyor sağa sola dönemiyorum çoğu zaman. Olur dedi doktor büyüyor dedi. Mantar enfeksiyonu da batma ağrı yapabilir
Ayshababy Shnkh ben acile gittim canım herşey temiz çikti enfeksiyonda yok bebek buyudu için baski yapiyor dedi
Shnkh Ayshababy internetten baktığımda öyle yazyrdu seninde böyle sanki iğne batiyormus gibimi oluyordu
Ayshababy Shnkh evet butun geçedir uymadim hala devam ediyor durmadan acıyor cişimi yapinca daha çok artmaya başliyor
Ayshababy Shnkh banada magnesiuma devam dedi yani budu içi baskı oluyor nezaman geçer bu durum çok rahatsiz edici🥲
Ayshababy Shnkh ben 15 haftadan itibaren vermişti 34 haftaya kadar icilmesi gerek dedi ben 17 haftaya kadar duzensiz kullanmiştim 3 haftadir düzenli kullaniyorum doktorum ağrı olmasin bebege iyi gelir diye verdi günde 2 defa dedi ben 1 içiyordum bu günden sonra 2 ye çiktim